Story poklanja karte za vikend u Bitef Art Cafe-u

0
Story i Bitef Art Cafe poklanjaju tri puta po dve ulaznice najbržim čitaocima koji se budu javili putem mejla, za nastupe bendova Makao i Perpetuum Mobile, kao i za koncert Fado muzike : Mascara quartet.
Makao bend, foto: Promo
Makao bend, foto: Promo

U petak, 2. novebra, od 23.30h u BitefArtCafeu nastupa MAKAO bend. Makao je bend koji ne treba posebno predstavljati, koji vas ostavlja bez daha, i koji je najlakše opisati sa Najbolji DJ medju bendovima EVER!


U subotu, 3. Novebra publiku će zabavljati  Perpetuum Mobiel. Najpopularnija muzička decenija – 80te, čini okosnicu njihovog repertoara koji se zasniva na pop muzici i popularnom roku. 
Nisu im nepoznanica ni najveći hitovi bendova i artista koji su žanr za sebe: Depeche Mode, Coldplay, Lady Gaga, David Guetta, U2…

Nedelja 4. novembar, rezervisana je za koncert Fado muzuike: Mascara Quartet. Mascara je fado sastav iz Slovenije koji čine: Polona Udovič (vokal, violina), Damjan Stanišić (gitara), Vojko Vešligaj (gitara) i Mitja Režman (bas gitara). Njihova muzika je zarobljena između ulica Lisabona, Buenos Airesa, Montevidea, negde između radosti i bola. Maskara istražuje prostor unutar i izvan područja klasične muzike, oprezno, s poštovanjem.Na pola puta između radosti i tužnog melanholičnog osećaja... među trgovcima, mornarima i afričkim imigrantima ... Maskara - Španska reč za masku, muzika koja dolazi sa mesečinom i umire pred zoru...
Po prvi put nastupaju u Beogradu za šta pre svega moramo zahvaliti beogradskom Guitar Art Festivalu koji nas je proporučio.

Story i Bitef Art Cafe za svaku svirku poklanjaju tri puta po dve ulaznice najbržim čitaocima koji se budu javili putem mejla.

makonda-tracker