Nataša Bekvalac: Operacija po naredbi lekara

2
Uz svesrdnu podršku svog dečka Vladimira Vuksanovića, pop zvezda Nataša Bekvalac podvrgla se hirurškom zahvatu zamene silikona u grudima na jednoj beogradskoj klinici, gde je otklonila i ostatke ožiljka od carskog reza
Nataša Bekvalac, foto: Milena Rakočević
Nataša Bekvalac, foto: Milena Rakočević

Iako je bila u potpunosti zadovoljna svojim telom, pop zvezda Nataša Bekvalac (32) prošle nedelje se, kako Story ekskluzivno saznaje, podvrgla operaciji grudi. Dvanaest godina nakon što je prvi put ugradila silikone, Panonska Barbika je po naredbi doktora odlučila da zameni implantate. Posle pregleda, lekarski tim je još pre nekoliko meseci ustanovio kako bi pevačica trebalo da stavi nove silikone, što je ona i učinila čim je za to našla dovoljno slobodnog vremena. Nove grudi su joj iste veličine kao prethodne, a intervencija je urađena na jednoj beogradskoj klinici.

Posle toga, Nataša je dva dana bila hospitalizovana da bi potom nastavila oporavak u svom novom domu u centru Beograda. To je ujedno bio i glavni razlog za njen izostanak sa crvenog tepiha glamurozne proslave sedmog rođendana magazina Story na kojoj se pojavio njen izabranik, maneken Vladimir Vuksanović. Zasut pitanjima o svom odnosu sa Natašom, on je demantovao glasine o njihovoj navodnoj nedavnoj veridbi, ali je prećutao informaciju o operaciji svoje voljene, mada je čitave prošle nedelje svakodnevno bio uz nju. I baš kao u Natašinoj pesmi Ja sam dobro, zanosna plavuša brzo se oporavila pa sada na miru može da nastavi sa pripremom novog albuma. Osim novih grudi, poznata Novosađanka uradila je i korekciju ožiljka od carskog reza koji se sada maltene i ne vidi. Naime, ona je 17. marta 2007. godine na svet donela ćerkicu Hanu, ali fizička posledica porođaja otklonjena je tek nedavno i sada na njenom telu nema više nikakvih nedostataka. Na korigovanje ožiljka od carskog reza, popularna pevačica odlučila se zbog toga što je on zbog bebine dužine od 53 cm i težine od 3,900 grama, bio izuzetno veliki. Porođaj je isprva krenuo prirodnim putem ali budući da indukcija nije dala efekta, lekari su se ipak odlučili na carski rez.

- Takva vrsta porođaja ipak je operacija. Nije ugodno zbog neprekidnog ležanja i svaki pokret može da isprovocira bol, ali sve je to ipak zanemarljivo u poređenju sa osećajem majčinstva koji vas najednom obuzme. Čim sam otvorila oči, pitala sam mamu da li je sve u redu sa bebom – objasnila je pevačica za Story neposredno nakon Haninog rođenja. Ozarena svojom novom figurom, pevačica se sprema i za buduće radne pobede pa će tako njen novi imidž pratiti i izazovne kreacije kada je reč o odevanju. Za stajling će u najvećoj meri i dalje biti zadužena Natašina mlađa sestra Kristina koja je nedavno postala zvanični stilista TV Pink. Inače, fatalna plavuša se u javnosti poslednji put pojavila u julu kada je na Adi Bojani dala intervju za emisiju Ekskluziv. Od tada je u medijskoj ilegali pa ju je gotovo nemoguće uslikati. Nedavno su se, međutim, pojavile fotografije sa proslave osamnaestog rođendana njene sestričine Teodore, a ubrzo je usledila i operacija grudi, kao i korekcija ožiljka od carskog reza, nakon čega slavna umetnica otvara novo poglavlje u svojoj karijeri.

 

makonda-tracker