Vlade Divac na proslavi jubileja kompanije EKO Serbia

0
Kompanija EKO Serbia a.d., članica grupacije Hellenic Petroleum, obeležila je je deset godina poslovanja na tržištu Srbije u prisustvu prijatelja kompanije, zvanica iz sveta sporta, poslovnih partnera, zaposlenih.

Prisutnima su se obratili Christos Komninos, predsednik Hellenic Petroleum-a, Vassilis Panagopoulos, predsednik Upravnog odbora EKO Serbia, Goran Dejanović, izvršni direktor EKO Serbia i Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

- Deset godina smo u Srbiji i u ovom periodu gradili smo našu mrežu i kreirali nove koncepte pružanja usluga našim potrošačima. Sada, sa 48 pumpi i preko milion registrovanih transakcija svakog meseca korak smo bliže našoj viziji – Biti prvi izbor potrošača, obezbediti proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta, brinući o našim zaposlenima i okruženju. Ponosni smo na ono što smo postigli do sada i na činjenicu da nas tržište vidi kao modernu i funkcionalnu mrežu pumpi sa gorivima vrhunskog kvaliteta, ali i širokom lepezom usluga – minimarketi, cafe-i, automatske i ručne perionice, internet pristup, besplatan pregled i zamena ulja.

Trudimo se da vreme provedeno na pumpi bude prijatno iskustvo, da uvek obezbedimo dodatnu vrendost za potrošače, da konstantno gradimo pozitivni imidž EKO brenda. Ubeđeni smo da je samo zajednički uspeh pravi uspeh. Znamo da velike kompanije nose i veliku odgovornost prema tržištu, potrošačima i društvu. Zato insistiramo na vrhunskom kvalitetu proizvoda i usluga, kontroli u svim oblastima, stalnim inovacijama, treningu zaposlenih, postavljanju i održavanju standarda u svim domenima poslovanja, uvek insistirajući na poštovanju životne i radne sredine u kojoj radimo. Naravno, bezbednost u svim sferama naseg radnog okruženja je uvek na prvom mestu - poručuju iz ove kompanije.

makonda-tracker