Nevena Miličević donirala deo kose

3
Srpska manekenka koja živi i radi u Njujorku, Nevena Miličević, nedavno je posetila Beograd i tu priliku iskoristila da u mesecu kada se organizuju brojne humanitarne akcije povodom borbe protiv raka dojke odlučila da deo svoje duge kose donira jednoj organiza
Foto: Nevena Miličević, promo
Foto: Nevena Miličević, promo

Nevena Miličević posetila je rodni Beograd nakon godinu dana, a povod za to jeste preteći uragan koji divlja na području Amerike.

Srpska manekenka je na zahtev humanitarne organizacije odsekla jedan deo kose koji je donirala i tako dobila veliku sumu novca.

- To je najmanja žrtva na koju sam mogla da pristanem i ovakvim povodom bih pristala da se ošišam i na ćelavo. Mnogi ljudi koje volim, umrli su od raka. Bavim se humanitarnim radom, ali ne pričam o tome, jer sam tako vaspitana. Mislim da je degutantno pričati o takvim stvarima javno i da to dovodi u pitanje iskrenost želje za pomoći drugima, a ne dolaženje u oči javnosti - govori Nevena.

Iako su se pre nekoliko meseci pojavile spekulacije o tome da je srpski model u vezi sa američkim fudbalerom i bivšim dečkom Kim Kardašian Redžijem Bušom, Nevena je otkrila da su njih dvoje u prijateljskom odnosu.

- Obožavam Redžija. On mi je bio ogromna podrška i inspiracija u Americi ove godine. Retko poseban momak i jako dobar prijatelj - objašnjava manekenka.

makonda-tracker