Milica Majstorović: Haljinom zagolicala maštu na Makfestu

3
Pevačica večeras u Štipu peva u finalu Makfesta zajedno sa kolegom Aleksandrom Belovim.
Milica Majstorović
Milica Majstorović

Pop pevačica Milica Majstorović večeras će nastupiti u finalu Makfesta gde će pevati sa makedonskim kolegom Aleksandrom Belovim. Nakon zapaženog plasmana u polufinalu takmičenja, za finalno veče je odabrala provokativnu kreaciju koja je njene prijatelje na Facebooku ostavila bez daha.

-Obe haljine u kojima nastupam uradio je moj drug Branislav Simić. On veoma dobro poznaje moj ukus i zna da uvek volim da scenskim stajlingom zagolicam maštu – kaže Majstorovićeva koja se publici predstavlja sa pesmom Pazi me ti.

-Aleksandar i ja smo još od prošle godine imali želju da snimimo duet, ali nismo mogli da nađemo adekvatnu promociju. S obzirom na da je od ove godine Makfest opet svrstan u internacionalni festival, ukazala nam se ta  mogućnost.  Svoj deo pesme pevam na srpskom, a Aleksandar preostali deo pesme izvodi na makedonskom jeziku – zaključuje zgodna Kragujevčanka koja nije jedina predstavnica Srbije večeras u Štipu.  Osim nje, na Makfestu takmiče se još i Lejla Hot i Sonja Kocić. U revijalnom delu pevaju Piloti, Tamara Todevska i Vlatko Ilijevski.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker