Nemeš: Marijana i ja smo se preselili u Zagreb

0
Kako bi se kandidovao za posao u Operi zagrebačkog pozorišta Komedija, bivši takmičar Velikog Brata, Nikola Nemešević Nemeš se sa svojom verenicom Marijanom Kovačević preselio iz Beograda u Zagreb
Marijana Kovačević, Nikola Nemešević Nemeš, foto: Mario Strmotić
Marijana Kovačević, Nikola Nemešević Nemeš, foto: Mario Strmotić

Par čija se ljubav rodila u rijaliti šou Veliki Brat, Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Kovačević učinili su novi korak u svojoj vezi. Naime, njih dvoje odnedavno živi na novoj adresi. Odlučili su da se presele u hrvatsku metropolu kako bi mogli da se posvete traženju posla, a čini se da bi najlepši glas kuće na beogradskom Košutnjaku uskoro mogao postati i član Opere zagrebačkog kazališta Komedija, što je za hrvatski Story potvrdio i sam Nikola Nemešević.

- Istina je da smo se Marijana i ja preselili u Zagreb. Što se Komedije tiče, ne želim ništa prognozirati, no svakako bih se kao pevač voleo naći u jednom takvom poslovnom i umetničkom okruženju. Isto se tako nadam da ću se Zagrebu svideti onako kako se on meni svideo – rekao je Nemeš koji je prošle nedelje snimljen s Marijanom ispred šibenskog suda gde je ona došla rešavati formalnosti oko svog razvoda sa bivšim mužem Ivanom Čvrljkom.

 

makonda-tracker