Goran Navojec sa snimanja završio u bolnici

0
Poznati hrvatski glumac koga domaća publika zna po ulozi Rokoa u hit filmu Parada, hitno je prebačen u bolnicu nakon što mu je pozlilo na snimanju serije, a potom mu je operisan bruh.
Goran Navojec u filmu Parada, foto: Promo
Goran Navojec u filmu Parada, foto: Promo

Kako piše Jutarnji list, Goran je je hitno prebačen u bolnicu prošlog ponedeljka i istog dana je operisan, a operaciju je odgađao zbog poslovnih obaveza godinu dana.

- Ne nameravam o tome reći ni reč. Ja sam glumac i samo o tome ću govoriti za medije - rekao je Navojec, ali je njegova supruga Larisa otkrila neke detalje.

- Nikad nije našao vremena za rešavanje zdravstvenih problema. Kila mu je počela smetati još pre godinu i po dana, ali srušio se na snimanju Odmori se, zaslužio si. Konstantno je snimao i radio i jednostavno ga je stiglo. Ne bi ni otišao doktoru da se to nije dogodilo. Kad je došao u bolnicu, lekar ga nije više htio pustiti. Došao je u ponedeljak oko 14 sati, a već u 18 sati bio je na operacijskom stolu. Proveo je jedan dan u bolnici i već je u sredu bio kod kuće. Sada mora mirovati i naredna četiri meseca ne sme ništa teško podizati – ispričala je gosopođa Navojec.

makonda-tracker