Pink: U poslednjem trenutku sam prestala da se drogiram!

0
Popularna pevačica Pink pojavila se na naslovnici novembarskog izdanja magazina Shape, gde je pokazala da je svoju liniju nakon porođaja dovela do savršenstva, a za časopis je govorila o svojim problemima sa drogom i tome kako je jednom prilikom umalo izgubila
Pink, foto: Shape
Pink, foto: Shape

Pevačica je za magazin Shape otkrila da je sa 15 godina već bila strastveni pušač kao i da je eksperimentisala sa drogama, a jednom se umalo predozirala u noćnom klubu.

- Nisam došla do toga da treba da me nose u bolnicu, ali sećam se da sam se jednog jutra probudila na podu i to je bio poslednji put da sam dodirnula drogu. To je bio dan kad mi je DJ ponudio da pevam na hip-hop večeri. Jedini uslov je bio da se ne drogiram i ja sam to prihvatila. To je stvar kod mene – kad nešto odlučim, to je to – rekla je Pink.

Pink, koja se tokom trudnoće ugojila preko 25 kila, svoju liniju je sada dovela do savršenstva i priznaje kako nije verovala da će ikada moći ponovo da bude u formi.

- Biti na naslovnici, pogotovo u ovom periodu mog života je velika stvar. Nisam verovala da ću ikada moći ponovo da izgledam ovako – rekla je pevačica i majka osamnaestomesečne Vilou.

makonda-tracker