Qatar Airways stiže u Srbiju

0
Avio-kompanija Qatar Airways, koja će imati prvi let iz Beograda 20. novembra, sinoć je održala prijem u hotelu Square Nine za predstavnike srpske poslovne zajednice, industrije turizma i vodećih turističkih agencija.

Ovom prilikom, upoznali su se sa visokim predstavnicima aviokompanije kako bi se uverili šta ovaj avio-prevoznik, koji važi za oličenje kvaliteta sa velikim brojem nagrada, ima da ponudi, kao jedina avio-kompanija sa pet zvezdica u Srbiji. Avio-kompanija Qatar Airways je prošle godine dobila nagradu za avio-kompaniju godine od specijalizovanog vebsajta za istraživanja u avio-industriji Skytrax i spada u jedinih šest avio-prevoznika sa pet zvezdica na svetu. 

Od 20. novembra, putnici će moći da uživaju u avionu Airbus A320 u kojem je svako sedište opremljeno interaktivnim audio i video sistemom za zabavu koji nudi stotine filmova, TV programa i muzičkih kanala. U prvo vreme, biće tri leta nedeljno – utorkom, četvrtkom i nedeljom. Rezervacije se mogu obaviti već sada na www.qatarairways.com i u ovlašćenim turističkim agencijama.

 

TAGOVI: 123promocija
makonda-tracker