Sergej Ćetković: Počela prodaja karata za koncert u Areni

1
Posle skoro tri godine, Sergej Ćetković sprema novo iznenađenje za svoju publiku 14. februara 2013. godine u Kombank Areni. Ovo će biti drugi nastup popularnog pevača pod svodovima najveće hale, a ulaznici za ovaj spektakl od danas su u prodaji.
Sergej Ćetković, foto: Promo
Sergej Ćetković, foto: Promo

Za dvanaest godina profesionalne karijere pevača i kompozitora, Sergej Ćetković može da se pohvali uspehom i umetnika i poslovnog čoveka, što je kvalifikacija za vrhunske pop zvezde. Ovu činjenicu potkrepljuju brojke, koje se vezuju za prodaju albuma, posetioca na koncertima kao i bilo koji drugi parameter  koji se uzima u obzir kad je muzička industrija u pitanju.

- Radujem se koncertu u Kombank Areni koji će biti održan 14. februara 2013. Mislim da je pravo vreme da ponovimo druženje, posle fenomenalne zajedničke proslave mojih prvih 10 godina solo karijere. Takođe, ovih dana pripremamo još jednu singl pesmu, koja će ubrzo najaviti sam koncert u Kombank Areni i novi, šesti po redu studijski CD koji je planiran u 2013. godini - otkrio je Sergej.

Ulaznice za koncert Sergeja Ćetkovića koji će se održati 14. februara u Kombank Areni biće u prodaji od četvrtka 25. oktobra po cenama od: 1500, 1700, 1900, 2300, 2500, 2700 dinara i mogu se nabaviti na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: Kombank Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i Ušće Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs.

makonda-tracker