Milorad Čavić: U vrtlogu novih ljubavnih intriga

0
Dolazak na reviju Marine Milovanović koja je održana u sklopu manifestacije Fashion Selectiona, bivši plivač Milorad Čavić podgrejao je spekulacije o navodnoj romansi sa poznatom kreatorkom
Milorad Čavić, Foto: Luka Šarac
Milorad Čavić, Foto: Luka Šarac

Novopečeni sportski penzioner i bivši plivački as Milorad Čavić (28) ponovo je zaljubljen, a po gradskim kuloarima sve su glasnija govorkanja da je nedavno otpočeo vezu sa modnom kreatorkom Marinom Milovanović (29).  Upravo je njenu reviju prošlog utorka pratio iz prvog reda dok je u sklopu manifestacije Fashion Selection ona predstavljala svoju kolekciju Rehab. Nežni pogledi dodatno su pogrejali ovake spekulacije, kao i prošlonedeljno Miloradovo učešće u humanitarnoj akciji upriličenoj u Marininom rodnom Pančevu. Milorad je tom prilikom sakupio 100.000 dinara za pomoć bolesnoj devojčici Anđeli, a odlazak u grad na Tamišu navodno je iskoristio i da se sretne sa godinu dana starijom kreatorkom.

- Zaista ne znam od koga ste dobili te informacije i neću da pričam o svom privatnom životu – rekla je Marina u telefonskom razgovoru za Story, a na potpitanje koliko su ona i Čavić zajedno, samo je rekla.

- Nemam komentar na tu priču. Mogu jedino da govorim o poslu – istakla je atraktivna Pančevka i objasnila otkud Čavić na njenoj reviji.

- Pozvala sam ga zato što je bio zaštitno lice moje prošlogodišnje kolekcije i u ovom trenutku ne mogu da vam kažem hoćemo li nas dvoje nastaviti poslovnu saradnju – rekla nam je perspektivna kreatorka koja je u Miloradov život uplovila nakon njegove višegodišnje romanse sa glumicom Milicom Milosavljević, poznatom po statiranju u spotu Tropiko benda u kojem je pred kamerama razmenjivala nežnosti sa glumcem Vukom Kostićem. Ona i Milorad navodno su tek nedavno okončali vezu, mada su ga proteklog leta mediji spajali i sa manekenkom Milicom Stojisavljević.

- Ko se s kim viđa i šta privatno radi, uopšte me ne interesuje. Svakoj devojci uvek sam stavljao do znanja na čemu je sa mnom i šta može da očekuje. Međutim, to nikada nisam radio preko televizije jer ne želim da se piše o mom privatnom životu – izjavio je Milorad nedavno za emisiju Ekskluziv Prve TV ne želeći da govori o odnosu sa Milicom Milosavljević. Tačno u to vreme, krajem avgusta i tokom septembra, razbuktale su se i strasti između talentovane Marine Milovanović i bivšeg plivačkog asa koji je zlatnim slovima upisan u noviju istoriju srpskih sportskih uspeha.

 

Nikola Rumenić

 

 

 

 

makonda-tracker