Adrijana Lima: Mama na iscrpljujućem zadatku

0
Budući da joj ni mesec dana nakon porođaja posao ne dozvoljava da se opusti kraj druge prinove, manekenka Adrijana Lima odlučila je da se odmah posveti gubitku viška kilograma kako bi u decembru na reviji brenda Victoria's Secret savršeno izgledala
Adrijana Lima, Foto: Profimedia
Adrijana Lima, Foto: Profimedia

Slavna manekenka Adrijana Lima (31) nepunih mesec dana nakon porođaja odlučila je da dovede svoju liniju do savršenstva zbog čega je već sada počela da vežba u teretani. Iako je drugu ćerku Sijenu donela na svet 12. septembra, jedno od zaštitnih lica brenda Victoria's secret odlučila je da se maksimalno pripremi za glamuroznu reviju čuvenog donjeg rublja koja se očekuje u decembru. Dok bude prezentovala najnoviju kolekciju popularnog brenda, sve oči sveta biće uprte u nju, a kako je svesna neizbežnih komentara koji mogu biti i oštri, Lima je odlučna da zablista u punom sjaju.

Budući da njen posao podrazumeva besprekoran izgled, atraktivna manekenka nije mogla da sačeka da nakon porođaja na prirodan način izgubi višak kilograma, već se odlučila za agresivniji metod iscrpljujućih vežbi na spravama u teretani. Već nakon prvog treninga svojim fanovima na društvenoj mreži Twitter pokazala je fotografiju nakon višesatnog vežbanja, a u procesu mršavljenja uz svakodnevne treninge pomaže joj i kombinacija šejkova od povrća i voća. Olakšavajuća okolnost  je to što se u drugoj trudnoći nije mnogo ugojila jer je na osnovu  iskustvu koje je stekla noseći Valentinu (4), kada je dobila čak dvadeset kilograma, naučila da sa mnogo manje hrane može da pregura dane trudnoće.

Lepotica je uvek naglašavala kako joj je porodica na prvom mestu, te da je pre svega posvećena supruga i majka, ali ne želi da zanemari ni posao koji voli. Manekenka je u toku trudnoće bila sasvim opuštena, pa je magazinu People u šestom mesecu blagoslovenog stanja opisivala kako je imala neopisivu želju za hranom.

- Tokom trudnoće osećala sam veliku žudnju za pivom. To je bilo neverovatno iskustvo jer inače ne volim ovaj napitak. Želim da ga pijem, a ne mogu to sebi da dopustim. Sve to mi je veoma teško palo - rekla je Adrijana kojoj je tada, ali i sada, potpunu podršku u svemu davao suprug, naš proslavljeni košarkaš Marko Jarić (33) koji, iako je ponovo počeo da igra u NBA timu Chicago Buls, mnogo pomaže supruzi oko čuvanja njihovih naslednica zbog čega je odbio unosne poslovne ponude u Evropi.

 

Ksenija Konić

 

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker