Tejlor Svift: Naslovnica Billboarda kao promocija novog albuma

0
Novi album Tejlor Svift pod imenom Red ugledao je svetlost dana, a pevačica je za časopis Billboard otkrila neke nove detalje o njemu.
Tejlor Svift: foto: Billboard
Tejlor Svift: foto: Billboard

Mlada američka pevačica Tejlor Svift konačno je objavila svoj novi, dugoočekivani album, a za magazin Billboard, čiju naslovnicu trenutno krasi, govorila je o nekim detaljima vezanim za novu ploču.

- Imam 22 godine. Na svim stranama sam, tako da je i moja ploča na sve strane. Sve te emocije su vrlo glasne i različite. Na jednoj strani su tužne pesme koje su kao za sahrane, a na drugoj je Never Ever Getting Back Together, koja je u formi parade – rekla je Tejlor.

Četvrti po redu studijski album mlade američke pevačice Tejlor Svift nosi naziv Red i sadrži ukupno 16 pesama. Tejlor je za Billboard izjavila da pesme do objavljivanja albuma čuva u strogoj tajnosti.

- Stvarno smo paranoični, bojimo se da pesme ne procure. Ne  približavamo se pesmi dok se ona ne izbaci. Čak ih ni ne vežbamo. – rekla je dvadesetdvogodišnja Tejlor.

Tejlor Svift do sada je osvojila ukupno šest Grammy nagrada, a takođe je od strane Billboarda dobila priznanje Women of the Year. Njen prethodni album Speak Now postigao je veliki uspeh, i već u prvoj nedelji nakon izlaska je prodat u više od milion primeraka.

Tijana Radovanović

makonda-tracker