Magazin ELLE predstavlja 12 mladih nada

0
U novembarskom broju poznati modni magazine ELLE obajvio je izbor 12 mladih i talentovanih srpskih devojaka iz oblasti umetnosti, koje će prema mišljenju stručnjaka obeležiti 2013. godinu.
Foto: naslovna strana, promo
Foto: naslovna strana, promo

Kao i svake godine, magazin ELLE poziva 12 eminentnih stručnjaka iz različitih oblasti umetnosti koji predstavljaju svoje favorite.

- Naša ideja jeste da poznate ličnosti  koje su se svojim dugogodišnjim radom  i kvalitetom izdvojile od ostalih odaberu jednu mladu ženu iz njihove delatnosti koja će obeležiti narednu godinu i koja ima potencijal da jednog dana zauzme mesto pored njih. Na taj način želimo da pružimo šansu mladim ženama koje su tek na početku svoje karijere i nisu još poznate široj javnosti ali i da podstaknemo ovakav vid mentorstva koji je, na žalost, redak u Srbiji - govori glavna urednica magazina ELLE Sonja Kovacs.

Među dvanaest mladih nada u muzici, umetnosti, modi i arhitekturi našle su se i mlada glumica Joana Knežević koju je predstavila Mirjana Karanović, ilustratorka Vesna Pešić koja je favorit Slavimira Stojanovića, kao i nova TV zvezda Ana Konjović, izbor Jugoslava Pantelića.

makonda-tracker