Barak Obama: Džej Ziju sam dao savete o roditeljstvu

0
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama govorio je o upoznavanju sa reperom Džej Zijem i njegovom suprugom Bijons, kao i o tome kako ih je savetovao da budu dobri roditelji maloj Blu Ajvi.
Barak Obama, foto Profimedia
Barak Obama, foto Profimedia

Predsednik je tokom gostovanja u jednoj radijskoj emisiji govorio o prijateljstvu sa reperom Džej Zijem i njegovom suprugom Bijons, kao i o savetima o roditeljstvu koje im je dao kako bi bili dobri i odgovorni roditelji desetomesečnoj ćerkici Blu Ajvi.

- Pobrinuo sam se za to da Džej Zi bude uz desetomesečnu ćerku Blu Ajvi, odnosno da ne prepušta svu brigu o njoj supruzi Bijons dok se on bavi karijerom – rekao je američki predsednik Barak Obama.

Obama je nakon toga dodao i kako ovaj poznati par smatra svojim porodičnim prijateljima.

- Upoznali smo se pre nekoliko godina. Džej Zi je dobar čovek. Skroman je i nije umišljen, a takva je i Bijons -  dodao je Obama, koji sa suprugom Mišel ima ćerke Maliju En (14) i Natašu (11).

Reper je nedavno otkrio kojim će moralnim vrednostima učiti ćerku.

- Blu Ajvi ne mora biti opasna. Treba da zna da voli, da zna ko je i da bude uljudna i moralna – rekao je poznati reper i dodao da će sve učiniti kako bi joj detinjstvao bilo bezbrižno, a ne teško kao njegovo.

makonda-tracker