Adel rodila dečaka?

0
Prema navodima magazina Daily Mail, Adel i njen partner Sajmon Konecki prošlog petka su postali roditelji
Adel, foto: Profimedia
Adel, foto: Profimedia

Pevačica je, navodno, u večernjim satima na svet donela dečaka. Dvadesetčetvrodgovišnja britanska zvezda i novopečena mama presrećna je i veoma ushićena zbog novog člana svoje porodice.

- Adel i Sajmon su veoma uzbuđeni zbog dolaska bebe. Ona je bila veoma ushićena što će njih dvoje dobiti zajedničko dete - rekao je neimenovani izvor.

Nasuprot glasinama, pevačicin portparol za štampu rekao je da na ovakvu vest nema komentar, i da bi trebalo sačekati zvaničnu izjavu.

Adel je svojim obožavaocima u junu na zvaničnom blogu otkrila da je trudna.

- Drago mi je da mogu da objavim da Sajmon i ja čekamo svoju prvu bebu. Želela sam da čujete novosti od mene, presrećni smo i veoma uzbuđeni, ali vas molim da poštujete našu privatnost, u ovim dragocenim trenucima. - napisala je pevačica i dodala da je ovako radosnu vest htela sama da saopšti svojim fanovima.

Za razliku od Adel kojoj je ovo prvo dete, Sajmon Konecki iz braka sa Klari Fišer ima petogodišnju ćerku. Par je u vezi od prošlog leta, a pevačica je ranije izjavljivala da je njen partner posvećuje veliku pažnju i da je zahvaljujući njemu uspela da prebrodi operaciju glasnica kojoj je bila podvrgnuta u novembru prošle godine.

Zorana Stanković

makonda-tracker