Irina Radović podržala humanitanu akciju Bazarko

1
U okviru humanitarne akcije Bazarko novac i garderoba prikupljani su za porodicu Džodić iz Mataruške banje, a svoj angažman pružila je i Irina Radović, kao i druge poznate ličnosti i njihova deca.
Foto: Irina Radović, akcija Bizarko
Foto: Irina Radović, akcija Bizarko

Osim Džodićima, pomoć prikupljena tokom Bazarka biće poslata i porodici Slađane Tomić iz Mladenovca, majke devetoro dece uzrasta od 3 do 20 godina, od kojih su 2 deteta bolesna. Ostatak pomoći stići će do nekoliko porodica koje decu podižu u teškim uslovima na Kosovu i Metohiji.

Brojne poznate ličnosti podržale su ovu  humanitarnu manifestaciju. Donosili su očuvanu garderobu svoje dece, igračke i davali novčane donacije.

Sin Marije Mačić Tarlać, Luka odrekao se mesečnog džeparca kako bi omogućio jednom od mališana da kupi ono sto mu je najneophodnije. Šestogodišnja ćerka proslavljenog atletičara Dragutina Topića, Biljana sa velikom pažnjom birala je igračke i odeću koji bi se dopali Aleksandru.

Akciju Bizarko podržali su i Predag Vasić, Tanja Petrović, Zorana Arunović, Branko Stanković , Mari Mari, Saša Vasić, Snežana Dakić, Ivana Zarić, Irina Radović, Vanja Ejdus i mnogi drugi.

makonda-tracker