Još jedan humani gest: Džastin Biber posetio obožavateljku obolelu od raka

0
Fanovi su na internetu pokrenuli kampanju kako bi Džastin saznao za mladu Kristal Amber Montgomeri i posetio je u bolnici, što je on vrlo rado prihvatio.
Džastin Biber i Kristal Amber, Foto: Facebook
Džastin Biber i Kristal Amber, Foto: Facebook

Džastin je pronašao vremena i posetio osamnaestogodišnju devojku u jednoj bolnici u Edmontonu u  Kanadi. Nesrećnoj devojci rak je dijagnostikovan ranije ove godine pa će ona uskoro morati na operaciju na kojoj će joj biti amputirano levo rame. Njena prijateljica Džoana zato se obratila popularnom pevaču preko njegove Facebook stranice.

- Kristalina porodica i prijatelji, uključujući mene su kontaktirali sve lokalne novine, radio i TV stanice i skoro da nam niko nije ni odgovorio na našu želju da ispunimo san Crystal. Znam da je to gotovo nemoguće, ali ti si onaj koji kaže da verujemo. Zato ja verujem. Neverovatno bi značilo Kristal kad bi došao makar na pet minuta da je vidiš, jer je previše bolesna da bi napustila bolnicu i posetila tvoj koncert kao što je želela. Ona je jedna od tvojih najvećih obožavateljki, čak ima i tvoj poster u svojoj sobi u bolnici – napisala je Džoana.

Mladi pevač je poslušao i obišao Kristal, a zatim je na svojoj Facebook stranici objavio njihovu zajedničku fotografiju i zahvalio se fanovima što ga uvek usmeravaju u dobrom pravcu. Kristal je o susretu govorila za Toronto Sun.

- On je neverovatan, takva inspiracija. Videti da je on tako velika zvezda a da je tako voljan da pomaže ljudima, on je sjajna osoba. On je inspiracija za sve – rekla je jedna od pevačevih najvećih obožavateljki Kristal.

makonda-tracker