Aleksandra Radović: Ne očekujem mnogo u ljubavi

1
Mada ne krije da je s godinama postala veoma obazriva u emotivnim odnosima, pevačica Aleksandra Radović i dalje veruje da postoje pravi džentlmeni, a jednog takvog priželjkuje i za sebe
Aleksandra Radović, Foto: Nebojša Babić
Aleksandra Radović, Foto: Nebojša Babić

Pevačica Aleksandra Radović (38) lične emocije najlepše iskazuje kroz svoje pesme, a tu iskrenost prepoznala je i publika koja se raduje svakoj novoj numeri ove atraktivne dame. Neke od svojih najlepših ljubavnih nota otpevaće i uživo 20. oktobra na velikom solističkom

koncertu u Sava centru. Ponosna mama malene Nine (2) uspešno pliva u svetu šou-biznisa ne dozvoljavajući da to na bilo koji način ugrozi njena životna načela. Zahvaljujući svom izgledu i energiji, ova pevačica mami muške poglede i uzdahe, a iako ne krije da joj

komplimenti jačeg pola prijaju, tajanstveno čuva svoju privatnost. Mada za nju kažu da je stroga i hladna, Aleksandra se uopšte ne uklapa u stereotip koji joj je nametnut, pa je tako nedavno za najmilije priredila nezaboravno slavlje povodom svog rođendana.

- Rođendan sam proslavila u krugu familije, prijatelja, saradnika i svi smo se odlično proveli na žurki koja je trajala do kasno u noć. Ne obazirem se na prolaznost vremena, slično kao u stihovima Bajagine pesme: Godine prolaze nervoznim korakom... (Smeh) Čini mi se da

sam sve smirenije, poletnija i sada istinski uživam u životu – otkriva Aleksandra koja u poslednje vreme ističe svoju ženstvenost mnogo više nego ranije.

- Redovno treniram i mnogo pažnje poklanjam nezi. Uprkos brojnim obavezama, zahvaljujući dobroj organizaciji uvek pronađem bar sat vremena samo za stvari koje mene čine srećnom. Tada odlazim ili na trening u teretanu ili na časove joge, a izuzetno me opušta i čitanje dobre knjige. Zahvaljujući svemu tome, osećam se mnogo srećnije i opuštenije. Smatram da je najveći uspeh kada se unutrašnja lepota vidi na licu. Isto tako, ženi se vidi kada je srećna i zadovoljna. Volim da se smejem i to sve češće činim – govori pevačica koja je obazriva kada je reč o ljubavi.

 

- Trudim se da budem okružena ljudima koje volim jer mi oni daju snagu da izdržim ova turbulentna vremena s kojima se svakodnevno borim. Pažljiva sam kada je reč o ljubavi i s godinama sam postala emotivno zrelija. Nemam velika očekivanja u ljubavi, pa zato nema ni razočarenja. Ipak, verujem da postoje muškarci s pravim manirima koji znaju da budu pažljivi kada je to potrebno i da se kraj njih osećam stvarno kao žena – iskrena je Aleksandra kojoj svaki dan ulepšava njena ćerkica Nina.

- Ponosna sam na svoju Ninu, raduje me što iz dana u dan raste i napreduje. Zahvaljujući njenom osmehu, u trenutku zaboravim na sve probleme. Vesele je prirode i uvek nasmejana, a imam tu sreću da sluša šta joj govorim, tako da ne moram da joj ponavljam šta ne sme da radi – otkriva Aleksandra koja se uveliko priprema za veliki solistički koncert u Sava centru.

- Za 20. oktobar spremamo pravi vizuelno-muzički spektakl, nešto što do sada nije viđeno na našim prostorima. Kako se koncert bliži, tako i ja osećam sve veću odgovornost prema publici kojoj želim da priredim veče za pamćenje, a s obzirom na to da radim sa timom vrhunskih profesionalaca, verujem da ću i uspeti. Sa svojim bendom skoro svakodnevno vežbam za koncert kako bi sve bilo dovedeno do savršenstva. Ugostiću i neke svoje kolege na velikoj sceni Sava centra, ali neka to za sada ostane tajna – kaže Aleksandra.

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker