Bojan Marović: Da li je sada zaista kraj?

0
Posle nekoliko rastanaka koji su se brzo završavali pomirenjem, pop pevač Bojan Marović ponovo je okončao vezu sa lepom Lorenom Orlić, ali ipak još nije potpuno digao ruke od strasne troipogodišnje veze
Bojan Marović, Foto: Luka Šarac
Bojan Marović, Foto: Luka Šarac

Koliko ljubav ume da bude nepredvidiva nedavno je na svojoj koži osetio i pevač Bojan Marović (28). Ovaj miljenik dama doskora je uživao u tri i po godine dugoj vezi sa lepom Lorenom Orlić (22), ali prvi dani jeseni doneli su kraj njihove romanse. Manekenka i studentkinja ekonomije na univerzitetu Singidunum osvojila je Marovića već posle prvog susreta nakon njegovog koncerta u Domu sindikata. Kao u Bojanovim ljubavnim pesmama, lepa manekenka i pevač započeli su strasnu i romantičnu vezu, a Loreni je pošlo za rukom ono što su mnoge njene vršnjakinje priželjkivale, da potpuno osvoji srce šarmantnog Crnogorca i zadrži ga kraj sebe. Dugo su se krili od medija, ali ni to nije pomoglo da sačuvaju svoju ljubav. Bojanove brojne poslovne obaveze u vezi sa promocijom poslednjeg albuma Za tebe i mene sve češće su ga odvajale od izabranice i još jednom se u praksi potvrdila stara izreka daleko od očiju daleko od srca. Rastali su se bez teških reči, besa i ljutnje. I mada nisu potpuno prekinuli kontakt, Lorena i Bojan se posle rastanka više nisu viđali.

- Vreme i svakodnevica učinili su da se u jednom trenutku udaljimo jedno od drugog i rastanemo. Nikada nisam na prečac donosio odluke, pa tako ne činim ni sada. To što trenutno nismo zajedno, ne znači definitivni kraj naše ljubavi. Osim što je čarobno lepa i beskrajno inspirativna, ljubav je nepredvidiva, pa nikad ne znamo šta nam donosi danas, sutra ili godine koje dolaze - prokomentarisao je Bojan za Story svoj trenutni emotivni status. Inače, dojučerašnji partneri nekoliko puta do sada našli su se u sličnoj situaciji. Iako su mnogi mislili da je to što je na nastupima okružen pripadnicama lepšeg pola predstavljalo najveći problem Bojanovoj izabranici, nekada srećni ljubavnici nikada jedno drugom nisu priređivali ljubomorne scene.

- Među nama nije bilo ljubomore, iako sam ja na koncertima stalno među ženama. Ako je to greh, onda sam odavno u paklu! (Smeh) Veliki sam radoholik i hedonista, pa volim da budem u društvu pripadnica lepšeg pola. Međutim, Lorena je razumna i na početku je shvatila kako ima posla sa bandoglavim Crnogorcem koji u srcu nosi more. S druge strane, nisam čovek koji će praviti ljubomorne scene i uvek dajem punu slobodu osobi kraj sebe - govorio je u vreme ljubavi Bojan. Završetak leta doneo je i kraj ljubavi za Lorenu i Bojana, ali s obzirom na to da još nisu digli ruke od svoje veze, možda ova jesen bude presudna za njihovu ljubav.

makonda-tracker