Jelena Tomašević-Bosiljčić: Sve se vrti oko Nine

2
Posle nedavne proslave godišnjice braka u kojem su pre osam meseci dobili ćerku, pop pevačica Jelena Tomašević-Bosiljčić i glumac Ivan Bosiljčić prisetili su se tog njima najlepšeg dana i to na venčanju svog prijatelja
Jelena Tomašević-Bosiljčić i Ivan Bosiljčić, Foto: Luka Šarac
Jelena Tomašević-Bosiljčić i Ivan Bosiljčić, Foto: Luka Šarac

Iako se retko kad pojavljuju zajedno u javnosti, pop zvezda Jelena Tomašević (28) i glumac Ivan Bosiljčić (33) rado su se odazvali pozivu na venčanje svog prijatelja, muzičkog producenta Bojana Dugića.

Inače, par nije u prilici da često izlazi zajedno jer im je rođenje ćerkice Nine, koja sada ima osam meseci, nametnulo potpuno drugačije životne prioritete.

- Kada dobijete bebu, život vam se u potpunosti promeni. Nemamo više slobodnog vremena da idemo gde god nam se prohte. Kad ja imam obaveze, Ivan čuva dete i obrnuto, ali Ninine bake nam uvek priskoče u pomoć. Nijedno od nas ne voli medijsko eksponiranje i zato se trudimo da se pojavljujemo nenametljivo i spontano – iskreno će gospođa Tomašević-Bosiljčić čija ćerka je podelila mišljenja njihovih prijatelja o tome na koga više podseća.

- Nina ima osam meseci i, naravno, prvo je izgovorila reč tata. Toliko su podeljena mišljenja o tome na koga liči da mi uopšte nije jasno kako je moguće da jedna polovina onih koji su je videli izričito tvrdi da liči na mene, a druga na Ivana. Pokupila je crte lica i od mene i od njega, ali smatram da je potpuno svoja i sigurno će tako biti i ubuduće – priča popularna pevačica koja je ujedno i jedna od najzaposlenijih umetnica na domaćoj muzičkoj sceni. Samo nekoliko meseci posle porođaja usledili su brojni pozivi za nastupe koje selektuje po raznim kriterijumima.

- Ljudi se iznenade kad čuju da sam se relativno brzo vratila nastupima i zaista sam ih imala mnogo nakon porođaja. Istovremeno, vodim računa gde se pojavljujem, a postoji i finansijski momenat koji određuje uslove ispod kojih nijedan pevač ne ide. Moje vreme sa bebom je neprocenjivo i zato se od nje odvajam samo kad za to postoji pravi razlog. Ne nastupam prečesto, ali se ne žalim – kroz osmeh će lepa brineta kojoj se 28. avgusta navršila prva godišnjica braka sa jednim od najpopularnijih glumca mlađe generacije. Tog dana evocirali su uspomene na romantično crkveno venčanje u Gornjem Milanovcu i sklapanje građanskog braka koje je obavljeno u Beogradu. Svadbeno veselje je usledilo 6. septembra, ali formalno stupanje u brak koji traje nešto više od godinu dana, ništa značajnije nije promenilo u njihovim skladnim supružničkim odnosima.

- Godišnjicu braka proslavili smo intimno, u krugu porodice. Nina je unela novitete u Ivanov i moj život i nametnula nam potpuno drugačije navike. Sada se sve vrti oko nje – kaže Jelena koja je upravo na venčanju prijatelja Bojana Dugića sa suprugom evocirala sećanja na svoju svadbu.

- Proveli smo se odlično. Bili su tu Emina, Mustafa i mnogi naši prijatelji iz Kragujevca. Uživali smo u druženju. U jednom momentu otpevala sam i nekoliko pesama, što je odlično prihvaćeno od strane ostalih zvanica. Posle mene svirao je Bora Dugić, a oduševila sam se i pevanjem žive legende Predraga Živkovića Tozovca. Svi smo se potrudili da doprinesemo dobrom raspoloženju – kaže Jelena koja je glamuroznim stajlingom privlačila pažnju gostiju.

- Ponekad konsultujem modne stručnjake, a drugi put sama odlučujem šta ću obući. Za ovu priliku odabrala sam svoju omiljenu haljinu kreatora Zvonka Markovića koju sam od srca kupila i nosila čak i na nekim nastupima – objašnjava lepa umetnica koja uskoro treba da objavi novi singl.

- Pripremam nešto novo, ali uskoro ćete saznati o čemu je reč – zagonetna je na kraju razgovora za Story šarmantna Jelena.

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker