Kejti Holms: Stara ljubav zaborava nema

0
Holivudska glumica Kejti Holms je, otkako se razvela od Toma Kruza sa kojim ima ćerkicu Suri, potpuno promenila život i odlučila da obnovi odnos sa bivšim dečkom i kolegom Joshuom Jacksonom
Kejti Holms, Foto: Profimedia
Kejti Holms, Foto: Profimedia

Otkako se razvela od Toma Kruza, po mišljenju mnogih, Kejti Holms (33) je procvetala i potpuno se posvetila sebi i ćerkici Suri (6). Atraktivna glumica danas izgleda savršeno, a uzrok njene sreće i zadovoljstva mnogi vide u ljubavnom životu. Bez obzira na to što trenutno ne želi da komentariše svoj emotivni status, tokom prošle nedelje u javnost su procureli zanimljivi podaci. Naime, Kejti je priznala kako je njena prva ljubav iz tinejdžerskih dana bio kolega iz serije Dosonov svet, Džošua Džekson (34), sa kojim je sada obnovila kontakt. Iako je donedavno govorila da je u svojoj devojačkoj sobi lepila postere Toma Kruza, prvi momak koji je osvojio njeno srce bio je upravo Joshua. Dok se serija, pre gotovo deset godina, emitovala nisu želeli da komentarišu svoje emocije, a sada je Džošua priznao kako je sa bivšom koleginicom i devojkom obnovio kontakt. Njegova sreća bila je tolika da je čak i prepričao o čemu su govorili.

- Kako je zvučao naš razgovor? Kao sa bilo kojim starim prijateljem... Kako si? Šta se radi? - pitao sam je, a ona je rekla: Imam dete, na šta sam odgovorio: Da, čuo sam... Bilo je to lepo i prijatno ćaskanje - obznanio je glumac

Izvor blizak američkim medijima navodi kako njih dvoje zbog godina koje su im prošle u tišini imaju mnogo štošta da nadoknade i jedno drugom ispričaju.

Poznavaoci prilika u Holivudu tvrde i kako je njihov odnos mnogo dublji nego što se to može zaključiti iz ovog površnog razgovora. Pretpostavlja se i da su evocirali uspomene sa početka snimanja serije Dosonov svet kada je Džošua svesrdno pomagao svojoj mladoj koleginici. Učio ju je tajnama glumačkog zanata, pa čak i legendarnom filmskom poljupcu koji su upražnjavali i nakon seta. Sada se spekuliše kako su već dogovorili sastanak na tajnoj lokaciji. Cela priča interesantnija je i zbog Džeksonove dugogodišnje devojke Dajen Kruger koja je počela da pokazuje kako joj ovakve priče nimalo ne prijaju. Provokacije na račun njenog dečka i njegove bivše ljubavi sve su češće, a ona neretko jedva uspeva da se kontroliše. Mnogi su ubeđeni kako ona, želeći da održi vezu, i ne primećuje da su se u njenom partneru ponovo probudile emocije iz mladosti prema Kejti. Iako je pre devet godina njihova veza trajala samo dvanaest meseci, sumnja se kako su osećanja dovoljno uzavrela i da ne bi nimalo čudilo da nekadašnji par nastavi tamo gde je nekada stao. Paparaci ih iz prikrajka danonoćno prate, a svaki njen izlazak očekuje se sa nestrpljenjem jer se veruje kako će se naći i evocirati stare uspomene.

Cela priča okrenula je fokus javnosti na Toma Kruza za koga su do sada svi tvrdili kako je sputavao Kejti u druženju sa starim prijateljima. Mnogi su njenu asocijalnost opravdavali time da njen suprug ne odobrava druženje sa ljudima koji nisu iz sajentološke crkve, što je ona navodno poštovala.

Sada, ako je verovati američkim tablodima, čak i Tom želi da napusti ovu crkvu shvatajući da je mnogima baš zbog toga postao antipatičan, a kao glavni razlog navodi se činjenica da je izgubio starateljstvo nad jedinim biološkim detetom, malenom Suri. Bivši supružnici su navodno uspostavili dobar odnos kako bi njihova ćerkica imala normalno detinjstvo, a iako Tom nije želeo da njegova naslednica ide u školu sa ostalom decom, sada se složio sa Kejti da se malena edukuje u privatnom obrazovnom centru.

 

 

Priredila: Ksenija Konić

 

 

 

makonda-tracker