Rudolf van Vin zasenio obožavatelje!

1
Dobro poznati 24KITCHEN kanal je prošle subote oživeo pred očima više od 5.000 obožavalaca u spektakularnom događaju održanom u amsterdamskom Hajneken Mjuzik Holu (Heineken Music Hall). Za pasionirane gledaoce ovo je bila savršena prilika da uživo vide i upozn

Atmosfera je bila izuzetna od samog početka, kako u publici tako i na sceni i svi su se odlično zabavljali. Interakcija sa gledaocima je od starta bila sastavni deo programa, što je neprestano dovodilo do komičnih situacija.

Na programskom meniju je bila čak i večna kuhinjska bitka između polova, budući da su se muški i ženski tim takmičili u u pripremanju i serviranju jela. Iako su dva člana muke ekipe ketering profesionalci, dame su ipak pobedile i ponele kući poklon set kuhinjskih noževa. Uzdahe oduševljenja je izmamio i simpatični 24Kitchen kuvar Đovani Kaminita, čija grupa je tokom cele večeri bila zadužena za muzički deo programa, i to tako što je pevajući serenadu pripremio poznatu italijansku kapreze salatu.

Vrhunac večeri je ipak bio na samom kraju programa, kada su Rudolf van Vin i svi ostali 24Kitchen kuvari na bini napravili impozantnu croque-en-bouche poslasticu! Toranj napravljen od profiterola, koji je bio visok više od dva metra, simbolizovao je uspeh koji je 24Kitchen kanal ostvario u prvoj godini postojanja. Ovaj slatki toranj je, takođe, bio dovoljno veliki da omogući svim gostima da okuse šou koji su gledali.

 

TAGOVI: 123TV Fox
makonda-tracker