Ženski dan - Kroz pokret do unutrašnje harmonije

0
Act Women Vas poziva na još jedan Ženski dan! U subotu, 27. oktobra, od 15 do 18 h u Kulturnom centru REX možete posetiti radionicu Tai Chi-a i Qi Gonga, koja je namenjena svim ženama koje žele da postignu fizičku, mentalnu, duhovnu i emocionalnu ravnotežu.

Ove lepe i jednostavne vežbe nastale su iz spoznaje drevnih Kineza da je sve što postoji sazdano od energije (što potvrđuje i savremena nauka), a osnovno svojstvo energije je kretanje.

Tako su nastale vežbe koje nam omogućavaju da, kroz pokret,  podignemo svoju energiju na viši nivo, da je pravilno rasporedimo, i tako obezbedimo unutrašnju harmoniju.

Kada se postigne neometana cirkulacija energije, tada nestaju energetske blokade koje dovode do bolesti i loših psihičkih stanja.

Tai Chi i Chi Gong mogu vežbati svi, bez obzira na godine i fizičke predispozicije.

Na oktobarskom Ženskom danu saznaćete  i šta je rekonektivna frekvencija i u kojoj je meri  povezano znanje drevnih Kineza sa novim energijama na planeti.

Radionicu vodi Mirjana Milićević Tikvarević, instruktor Tai Chi-a i Qi Gonga i praktičar rekonekcije i rekonektivnog isceljivanja.

Potrebno je obući udobnu odeću I obuću.

Radionica je otvorena i besplatna za sve žene! Prostor i program su prilagođeni ženama sa invaliditetom, kao i ženama koje bi povele svoju decu (samo nas obavestite kakve potrebe imate da bismo mogle da vas podržimo na odgovarajući način).  

U maloj pauzi i dok se okupljamo imamo čaj, kafu, vodu, voće, ponešto slatko i ... puno ženskih aktivističkih materijala i knjiga! Trudićemo se da i ovoga puta donesemo besplatne primerke ženskih publikacija, knjiga i brošura.

makonda-tracker