Hale Beri: Odlažem venčanje!

0
Američka glumica Hale Beri je odlučila da odloži sve planove za venčanje dok se ne preseli.
Hale Beri i Olivije Martinez, foto: Profimedia
Hale Beri i Olivije Martinez, foto: Profimedia

Hale nije odustala od venčanja, ali želi da se zbog svoje četvorogodišnje ćerke Nale preseli iz Amerike u Francusku, što zahteva pomeranje svadbene ceremonije.

- Još uvek nisam sigurna gde ću živeti narednih nekoliko meseci. Mislim da ćemo u Francuskoj imati veću privatnost i sigurnost koja je potrebna Nali. Ovde nas uvek neko prati. Ona počinje da se oseća posebno. Naravno da je posebna, ali ja želim da shvati da je posebna zbog onoga što ona jeste, a ne zbog toga što se rodila u poznatoj porodici - rekla je američka lepotica za magazin InStyle.

Glumica je objasnila da proces preseljenja traje mnogo duže nego obično, jer je u toku sudska borba za starateljstvo nad Nalom, koju ona vodi sa ocem Gabrijelom Obrijem.

- Trenutno postoje neki problemi, ali verujem da će se srediti - dodala je Hale, kojoj bi brak sa Olivijem Martinezom bio treći po redu.

Hale je već nekoliko puta napomenula da želi da ovo venčanje bude veoma intiman trenutak.

- Ne znam da li će biti veliko ili malo venčanje. Nedavno sam bila na jednom venčanju sa 250 gostiju i pomislila sam da ne želim ništa slično. Čak nisam ni pokušala da uhvatim bidermajer - izjavila je Beri.

Zorana Stanković

makonda-tracker