Rasel Krou: Razvod nakon devet godina braka

0
Prema pisanju stranih medija, glumac više ne živi sa suprugom od koje se rastao u prijateljskim odnosima nakon devet godina braka.
Rasel Krou, foto: Profimedia
Rasel Krou, foto: Profimedia

Vest o kraju devetogodišnjeg braka Rasela Kroua i Danijel Spenser prvi je objavio Sydney Morning Herald. Prema pisanju australijskih dnevnih novina, glumac više ne živi sa suprugom od koje se rastao u prijateljskim odnosima. Razlog rastave navodno se krije u glumčevom pretrpanom rasporedu zbog kojeg je poslednjih godinu dana uglavnom bio odvojen od supruge i dece.

Iako se mislilo da imaju čvrst brak, neki su ostali iznenađeni nakon što je Danijel pre nekoliko meseci u kasnim noćnim satima snimljena u društvu Damjana Vajtvuda, svog plesnog partnera u jednom TV showu. Zvezda filma Gladijator kasnije je demantovao glasine o aferi svoje supruge poljubivši je pred paparacima na aerodromu u Sidneju.

Par se venčao 2003. godine u kapelici na njegovom ranču nakon čega su se preselili u šest miliona funti vrednu vilu u otmenom predgrađu Rose Bay u Sidneju. Australijski mediji pišu kako je Danijel bila mirna, skromna žena koja je ukrotila Rasela.

Budući da je glumac u proteklom periodu bio potpuno posvećen poslu, u narednih godinu dana svetlo dana ugledaće čak šest filmova koje je snimao: Man with the Iron Fists, Les Miserables, Broken City, Man of Steel, Noah i Winter’s Tale.

makonda-tracker