Elizabet Tejlor imala afere sa Kenedijem i Reganom

0
Koautor knjige Elizabeth Taylor: There is Nothing Like a Dame, Darvin Porter, tvrdi da je legendarna holivudska diva imala veoma aktivan seksualni život, te da je često menjala partnere.
Elizabet Tejlor, foto Profimedia
Elizabet Tejlor, foto Profimedia

Prema rečima koautora knjige o životu legendarne glumice, Liz su veoma privlačili budući predsednici SAD-a, među kojima se našao i Džon F. Kenedi, sa kojim je jednom prilikom išla na plivanje potpuno naga.

- Kenedi je bio poznat po tome što je voleo da pliva potpuno nag, a 1948. godine on i Elizabet su se malo više opustili - tvrdi Porter.

Glumica koja se osam puta udavala navodno je bila prisna i sa Ronaldom Reganom još dok je bila tinejdžerka, a on tridesetšestogodišnjak.

- Regan me tretira kao odraslu ženu i to me oduševljava. Sedeli smo na kauču i videla sam da me želi, ali mu nije bilo prijatno da napravi prvi korak - navodno su reči pokojne glumice, koje se mogu pročitati u knjizi.

Porter, koji je holivudsku glumicu pratio skoro čitav svoj život, iznosi i neke škakljive i kontroverzne podatke. On, naime, tvrdi da je popis ljudi sa kojima je Tejlor spavala dug kao holivudska Staza slavnih.

makonda-tracker