Ana Nikolić: Nisam u vezi sa oženjenim muškarcem

1
Pošto tvrdi da se staroj ljubavi nikada ne bi vratila, pop zvezda Ana Nikolić otkriva da nije u vezi sa milionerom Slavenom Kantarom i navodi čime je sebe častila za 34. rođendan
Ana Nikolić, Foto: Marko Sovilj
Ana Nikolić, Foto: Marko Sovilj

Poklonivši sebi putovanje u Rim, zgodna pop pevačica Ana Nikolić proslavila je juče trideset četvrti rođendan. U Večni grad uputila se nakon kratkotrajnog boravka u Beogradu gde je stigla pravo iz Monte Karla. Čim se otisnula na dugo očekivani odmor, domaći mediji počeli su da bruje o njenoj navodno novoj romansi sa Slavenom Kantarom, oženjenim srpskim milionerom koji živi u Rusiji. Pisalo se da se njih dvoje ne kriju od javnosti i kako su pre njenog puta u Monako viđeni u zemunskom restoranu Talas, a potom i u vračarskom kafeu Prive. Njeno ćutanje samo je pogrejalo spekulacije da je nekoliko meseci posle raskida sa crnogorskim građevinskim preduzetnikom Draganom Tomovićem uplovila u novu vezu.

- Muka mi je od povezivanja sa muškarcima s kojima zaista nemam ništa. Još više mi smetaju spekulacije da se zabavljam sa oženjenim ljudima – priča atraktivna umetnica i objašnjava prirodu odnosa sa Kantarom.

- Slavena poznajem, ali nismo u vezi. Sama sam, srećna i uživam u novonastaloj situaciji u svom ljubavnom životu. Niko me ne gnjavi, ne opterećuje, ne ispituje... – kaže pop zvezda i isključuje mogućnost pomirenja sa Draganom Tomovićem s kojim je bila verena.

- Ne vraćam se svojoj prošlosti – iskreno će Ana koja 3. oktobra na splavu Bolivud organizuje humanitarno veče.

- Reč je o zatvaranju lenje sezone tog kluba i tada ćemo organizovati sakupljanje priloga za jednu devojčicu kojoj je pomoć i te kako potrebna. Ovo će ujedno biti i zagrevanje pred novogodišnji nastup na tom splavu budući da sam s njegovim čelnicima već dogovorila angažman za doček – kaže Ana koja je ove godine bila skromna u rođendanskim željama.

 - Nemam neke posebne želje pa mi je bilo dovoljno da sebe častim nastavkom odmora. Posle Monte Karla gde mi je provod bio dinamičan, boravak u Rimu protiče nešto mirnije – zaključuje atraktivna pevačica.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker