Vesna de Vinča: Nikolina Bojić nije dovela sebe u situaciju da bude sankcionisana

2
Predsednica Miss Yu kompanije Vesna de Vinča smatra da golišave fotografije aktuelne Miss Srbije Nikoline Bojić, koje su se pojavile u medijima a napravljene su u prošlosti, još uvek nisu dovoljan razlog da ona izgubi titulu.
Nikolina Bojić, foto: Rale Radović
Nikolina Bojić, foto: Rale Radović

Prva dama Miss Yu kompanije ističe da se još uvek istražuje da li je Nikolina Bojić u braku sa kanadskim teniserom hrvatskog porekla Frankom Dančevićem.

Foto: Rale Radović

- Nikolina je skoro kolabirala pred odlazak na Story party od očigledno velike iscrpljenosti koja je sigurno najvećim delom prouzrokovana informacijama iz štampe. Odmah smo angažovali lekara i posle nekog vremena provedenog u bolnici, oporavlja se kod kuće. Mi slučaj istražujemo, za sada smo utvrdili da nema dokaza u Srbiji da je udata ili bila udata.

Foto: Dragoslav Ulić

Sledeće nedelje ćemo dobiti informacije iz Kanade i organizovati press konferenciju. Ako se utvrdi da je zvanična mis bila udata, ukoliko ima dete u braku ili vanbračno, ako se u prošlosti slikala gola ili njeno ponašnje narušava ugled titule, gubi titulu.

Foto: www.biznismodel.com

S obzirom na to da fotografije koju su osvanule u medijima nisu u Playboy stilu, smatram da misica nije dovela sebe u situaciju da bude sankcionisana, ali o tome ćemo se još konsultovati sa vlasnicima licence – navodi se u saopštenju Vesne de Vinče.

makonda-tracker