Šakira i Žerar Pike: Roditeljstvo u pravi čas

0
Nakon dvogodišnje veze pevačica Šakira i njen dečko Žerar Pike saznali su da će za sedam meseci postati roditelji, a njihovu sreću nisu pomutile ni glasine da će njihov privatni video uskoro biti objavljen
Šakira i Žerar Pike, Foto: Profimedia
Šakira i Žerar Pike, Foto: Profimedia

Popularna pevačica Šakira Isabel Mebarak Ripol (35) za sedam meseci će dobiti svoje prvo dete. Nežne emocije probudile su u njoj želju da sa fanovima i prijateljima podeli ovu informaciju na svom zvaničnom portalu, a ništa manje nije srećan ni njen partner, fudbaler Barselone Žerar Pike (25).

- Kao što mnogi od vas već znaju, Gerard i ja smo vrlo vrlo srećni što ćemo uskoro postati roditelji. Zbog trudnoće moram da otkažem nastupe u narednim mesecima i nadam se da me razumete. To znači da neću moći da budem deo Festivala i Heart Radio Music, ali sam sigurana da će ovaj vikend u Las Vegasu će biti spektakularan, a ja ću pažljivo pratiti sve što se tamo dešava. Želim da se zahvalim mojim fanovima za njihovu stalnu podršku ljubav i razumevanje – uz veliki poljubac i želju da se uskoro vide Shakira je prenela poruku posetiocima svog sajta.

Zanimljivo je da su se Šakira i Pike upoznali 2010. godine na Svetskom prvestvu u fudbalu u Južnoafričkoj republici. Iako je ona tada bila u vezi sa sinom bivšeg argentnskog predsednika Antoniom de la Ruaom, emocije prema mladom fudbaleru se preovladale, pa je vrlo brzo prekinula jedanaestogoidšnju vezu. Nedavno je Antonio želeo i da tuži pevačicu zbog gubitaka materijalnih sredstava iz njihove zajedničke firme koju je ona zatvorila nakon raskida, ali njegova tužba najverovatnije neće ni biti prihvaćena.

Sreća i radost u životu temperamentne umetnice pored poslovnih uspeha preslikali su se i na privatni život, pa tako sa fudbalerom uživa u mirnom i povučenom životu dalje od medija. Čim su saznali da će postati roditelji oboje su otkazali sve suvišne poslovne obaveze i smestili se na intimno imanje u Los Anđelesu, ne mareći na brojne natpise u poslednje vreme kako su zapravo pred raskidom. Ništa više nije nije ih uzrujala ni informacija od pre dve nedelje o tome kako navodno zaljubljeni partneri imaju snimak svog seksualnog odnosa koji je snimio njen telohranitelj, te da će uskoro biti i objavljen. Ipak, isti izvori tvrdili su da je snimak veoma mutan i da se zapravo i ne vidi ko je na njemu, a Šakira i Pike uspeli su da stopiraju publikovanje  spornog videa i da nesmetano uživaju u iščekivanju prinove.

Kolumbijska pevačica poverila je svojim prijateljima da joj se trudnoća dogodila u pravom trenutk jer je sigurna da je Piqué čovek njenog života koji će biti savršen otac njihovoj bebi.

 

Ksenija Konić

makonda-tracker