Nataša Ninković i Nenad Šarenac: Mali praznik velike ljubavi

5
Iako je bila mlađa čitavih petnaest godina kada se svom suprugu biznismenu Nenadu Šarencu u crkvi obećala na večnu vernost, glumica Nataša Ninković i danas jednako veruje da život deli sa svojom savršenom polovinom
Nataša Ninković i Nenad Šarenac, Foto: Petar Đorđević, Vladimir Šporčić
Nataša Ninković i Nenad Šarenac, Foto: Petar Đorđević, Vladimir Šporčić

Mada je 14. septembar bio neočekivano tmuran i oblačan, glumici Nataši Ninković (40) i njenom suprugu Nenadu Šarencu bio je obojen posebnim, nežnim emocijama. Pre tačno petnaest godina, baš taj dan postao je njihov mali intimni praznik jer su na crkvenom venčanju odlučili da svojoj godinu i po dana dugoj vezi daju ozbiljnije obrise. I potom, godinama kasnije retko ko, sem možda onih iz njihovog najužeg okruženja, znali su da umetnica i njen suprug tog dana nisu sklopili i građanski brak. Na taj korak odlučili su se tek 7. aprila 2011. godine.

- Iako sam bila protivnik sklapanja građanskog braka, ipak smo to obavili iz nekih praktičnih razloga, pa i zbog dece, jer su Luka i Matija doskora mislili kako se svi muškarci prezivaju Šarenac, a sve žene Ninković - otkrila je glumica za Story pre nekoliko meseci. Sada su Natašini i Nenadovi blizanci pravi momci od jedanaest i po godina koji imaju slična interesovanja, treniraju iste sportove... Odluka da postane majka u Natašinom životu došla je kao i mnoge druge bitne stvari koje su joj prethodile - u pravom trenutku.

- Verujem u sudbinu, kao i u to kako je pisano kraj koga ćeš ostariti. U životu moraš da odrediš prioritete i da zbog nekih bitnih stvari zanemariš neke druge. Zahvalna sam Bogu što imam s kim da se posvađam, kome da se poverim i koga da volim - istakla je jednom prilikom.  

Čvrsto zastupajući svoje stavove, Nataša je sklona da podseti kako je za njenu odlučnost umnogome zaslužna činjenica što je Hercegovka. A po tome joj je, baš kao i po poreklu, sličan i suprug s kojim u njihovoj maloj zajednici uvek uspeva na nađe zajednički jezik. Iako joj je kad se udala bilo samo 25 godina, i danas veruje kako nije napravila grešku.

- Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku - kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti.

Ovih dana Nataša se uveliko priprema za predstojeću pozorišnu sezonu kao i za nove profesionalne izazove, a uskoro će početi i emitovanje četvrte sezone serijala Ja imam talenat gde će sa Ivanom Tasovcem i Ivanom Bosiljčićem biti jedan od članova žirija.   

 

Jasmina Antonijević

 

makonda-tracker