Džim Keri u vezi sa 24 godine mlađom devojkom

0
Glumčeva nova devojka, dvadesetšestogodišnja Ketriona Vajt dosad je kao šminkerka radila na brojnim filmskim setovima, a izvori otkrivaju da će joj veza sa poznatim glumcem sigurno otvoriti brojna vrata.
Džim Keri, foto Profimedia
Džim Keri, foto Profimedia

Prema pisanju stranih medije komičar i šminkerka u vezi su nešto više od mesec dana. Par je krajem septembra snimljen na odmoru u Malibuu.

- Džim i Ketriona trenutno su u vezi nešto više od mesec dana. Ona je u Los Anđeles stigla iz malene pokrajine Tiperari u Irskoj nakon školovanja za kozmetičarku. Ambiciozna je, radi kao šminkerka u Holivudu i dosad je radila na brojnim filmskim setovima. Fokusirana je na svoj rad i učiniće sve što može kako bi imala uspešnu karijeru. Veza s Džimom joj ne može naštetiti. Njegov status zvezde zasigurno će joj otvoriti vrata u industriji što bi bilo mnogo teže da ga nije upoznala - otkrio je izvor.

Glumac je pre dve godine raskinuo petogodišnju vezu sa Plejbojevom zečicom Dženi Mekarti, a nakon prekida sa njom povezivali su ga sa ruskom studentkinjim Anastasiom Vitkinom. Iza njega su dva propala braka, od 1987. do 1995. godine bio je u braku s Melisom Vomer, a sa Lauren Holi od 1996. do 1997. godine.

 

makonda-tracker