Nives Celzijus: Dino i ja još uvek živimo na istoj adresi

0
Nakon što je prošle nedelje odjeknula vest da se razvodi od supruga i fudbalera Dine Drpića, starleta i spisateljica Nives Celzijus je prekinula svoje ćutanje i za hrvatski Story rekla da ona nije podnela dokumente za razvod braka i da njih dvoje žive u istom
Nives Celzijus, foto: Matea Smolcic, Dražen Kokorić
Nives Celzijus, foto: Matea Smolcic, Dražen Kokorić

Ipak, Nives je samo delimično rasvetlila trenutno stanje u njihovu braku, jer je u svojim odgovorima bila veoma suzdržana, istkavši kako nije spremna da deli svoju najdublju intimu sa medijima. 

Story: Prošle nedelje su gotovo svi mediji preneli vest o vašem razvodu. Ima li istine u tome?

- Već sam se medijski izjasnila i rekla da ne želim komentarisati tu priču. Zaista sam se trudila da uvek sarađujem s novinarima, pokazivala sam i svoju ljudsku i nežniju stranu. Nije mi bio problem ponekada ispričati i neku privatnu anegdotu ili pojadati se o problemu. Mislim da je to ljudski i da je ponekad lepo pokazati čitaocima i neku drugu stranu kako bi uvideli da smo svi mi od krvi i mesa, da jednako kao i oni plačemo, tužni smo i proživljavamo neke privatne tragedije. Niko nije pošteđen toga, pa tako ni ja. Ali u redu mi je razgovarati o tome s nekim vremenskim razmakom. U  trenucima kada mi je možda teško i kad proživljavam neku  svoju borbu, ne trebaju mi mediji i javnost da mi sipaju so na ranu.

Story: Da li ste vi podneli papire za razvod, a ne Dino kako se pisalo?

- Ne.

Story: Živite li Dino i vi i dalje zajedno u stanu?

- Još uvek smo na istoj adresi.

Nastavak možete pročitati u hrvatskom izdanju magazina Story koji je u prodaji.

makonda-tracker