Nikol Kidman: U mladosti sam bila jako stidljiva

0
Poznata glumica našla se na naslovnici novembarskog izdanja magazina Harper’s Bazaar, a za ovaj časopis govorila je i o borbi sa stidljivošću sa kojom se susrela na početku karijere, kao i o osobama koje su joj pomagale da taj problem prevaziđe.
Nikol Kidman, foto: Harper's Bazaar
Nikol Kidman, foto: Harper's Bazaar

Za novembarsko izdanje magazina Harper’s Bazaar, poznata glumica otkrila je da su crveni tepisi, premijere i pres konferencije za nju oduvek bile veliki izazov, te otvoreno govorila o problemu stidljivosti sa kojim  se susrela kao mlada zvezda. Kidmanova je tom prilikom izjavila da joj je veliku podršku i oslonac pružao tadašnji suprug Tom Kruz.

- U tom periodu on je bio tu za mene, a ja sam mislila Evo me, tu sam i stežem te za ruku jer je ovo sve previše za mene i osećam se jako čudno. Bila sam stidljiva. Jako stidljiva. Uopšte se nisam osećala prijatno, osim ako nisam kod svoje kuće – rekla je poznata glumica za časopis.

Nakon razvoda od Kruza 2001. godine, Kidmanova je upoznala australijskog pevača Kita Urbana, za kog se kasnije i udala. Glumica je tokom razgovora za magazin otkrila da je kod oba muškarca privuklo njihovo samopouzdanje, kom se ona divila.

- Uvek sam cenila velike i jake ličnosti. To je ono što me privlači. Potrebno mi je da znam da imam zaštitu. Svako želi da zna da ima nekoga iza svojih leđa – dodala je Nikol.

Glumica je rekla da je Urban, sa kojim ima dvoje dece, osoba koja joj pruža svu podršku koja joj je potrebna, te da je upravo uz njegovu pomoć uspela da probleme sa samopouzdanjem ostavi daleko iza sebe.

- Pruža mi svu podršku i uliva mi samopouzdanje kroz razumevanje i ljubaznost. Podstakao me je da se u potpunosti otvorim – rekla je slavna glumica.

 

Tijana Radovanović

makonda-tracker