Koncert Bebi Dol u Brankowu

0
Naša poznata umetnica Bebi Dol će posle pune četiri godine pauze održati solistički koncert u okviru programa Branko kabare u četvrtak 18. oktobra u beogradskom baru Brankow.
Bebi Dol
Bebi Dol

S obzirom na to da Bebi Dol nema običaj da često nastupa, ovo će biti jedinstvena prilika da publika u glavnom gradu čuje sve hitove iz njene dugogodišnje karijere.

Poslednji put Bebi Dol je u Beogradu i Srbiji nastupila baš u Brankowu u aprilu kad je pevala džez numere,  a prestonička publika nije imala prilike da uživo čuje sve njene hitove još od koncerta u Sava centru 2008. godine.

Poznata umetnica je odlučila da koncert posle malo više od pola godine pauze održi opet u Brankowu zbog intimnijeg prostora koji omogućava dobar kontakt sa publikom. Međutim, sada će se na repertoaru naći i svi njeni najveći hitovi kao što su Mustafa, Superboj, Ruže i krv, Lapis lazzuli, Rudi, Brazil i Krv, sreća, suze i znoj...

- Sviraćemo bukvalno sve moje pesme koje ljudi vole, pa će na repertoaru biti i numera iz starijeg i novijeg dela moje karijere. Na koncertu će gostovati i neki od naših najboljih muzičara sa kojima sam sarađivala do sada, pa će nas biti i malo više nego inače na bini. Nastup će trajati više od dva sata - najavljuje Bebi Dol.

 

Karte za koncert koštaju 999 dinara.

makonda-tracker