Pogledajte zašto je Mila Kunis proglašena najseksipilnijom ženom na svetu!

Magazin Esquire dvadesetdevetogodišnju glumicu proglasio je najseksipilnijom ženom sveta u 2012. godini. Uz titulu prikladno su odradili i snimanje, a Mila je pristala i na poziranje u toplesu.
0
1 / 5 Foto: Esquire

Nakon Rijane, koja je prošle godine ponela laskavu titulu časopisa Esquire, u 2012. godini nasledila ju je Mila Kunis, pa je tako glumica proglašena najseksipilnijom ženom u 2012. godini.

Ipak, iako mnogi muškarci pate za njom, ona je ostala čvrsto na zemlji i ne želi se uklopiti u, kako ona to naziva, ružnu stranu Holivuda. Mila je prilikom intervjuisanja za magazin Esquire izjavila da je izuzetno nervira to što mnogi ljudi zbog slave postanu gadovi i lažljivci.

- Kada bih popustila i počela se ponašati kao zvezda, mislim da bih izgubila samu sebe. Mene kao osobu određuju vrednosti koje su mi preneli moji roditelji i to nikada ne želim izgubiti. Bila bih jako razočarana kada oni ne bi bili ponosni na mene - rekla je Mila u intervjuu za Esquire.

Osim što pleni svojom lepotom, Mila važi za jako duhovitu osobu.

- Uvek se trudim da kažem nešto smešno, ali nisam prirodno duhovita poput nekih ljudi. Smatram da onog trenutka kada počnete razmišljati o sebi kao duhovitoj osobi, to ustvari prestajete biti – rekla je Mila.

 

Tijana Radovanović

makonda-tracker