Đulijana Rančić: Majčinstvo je sve ono što sam oduvek želela, i više od toga!

1
Poznati televizijski par Đulijana i Bil Rančić nedavno su, nakon duge borbe i mnogih pokušaja da se ostvare u ulozi roditelja konačno u tome i uspeli, a Đulijana je za magazin Parade govorila o prvim utiscima nakon dolaska na svet sina Edvarda Djuka.
Đulijana Rančić, promo foto E kanal
Đulijana Rančić, promo foto E kanal

Đulijana i Bil poželeli su krajem avgusta dobrodošlicu njihovom prvom detetu, sinu Edvardu Djuku, kog im je na svet donela surogat majka, čime se ovom poznatom televizijskom paru ostvarila dugoočekivana želja.  Đulijana je prvi put od pristizanja prinove govorila o tome kako se oseća sada kada joj se san ostvario, kao i kako se snalazi u ulozi majke.

- Predivno je. Znala sam da će biti divno, budući da smo se toliko trudili i toliko želeli da imamo bebu, ali mogu da kažem da je biti majka bolje nego što sam očekivala. Kada otvori okice dok ga hranim i bez prestanka me gleda deset minuta, osećam tu povezanost između majke i deteta i tada se zapitam Kako ću ikada moći da kažem ne ovom dečaku? Kupio me je. On je sve što sam ikada želela, čak i više! – rekla je poznata voditeljka za magazin Parade.

Đulijani je prošle godine dijagnostikovan rak dojke, zbog čega je bila primorana da se podvrgne hirurškoj intervenciji. Voditeljka se tada odlučila na dvostruku mazektomiju i pored svih napora i muka kroz koje je prošla, konačno je zdrava.

- Sećam se kada mi je prošlog septembra dijagnostikovan rak dojke i malo je reći da je to bio najgori dan u mom životu. Pre samo nekoliko nedelja došao je dan koji ću celog života pamtiti kao najbolji, kada je na svet došao moj sin. To vas zaista nauči da mislite o tome koliko ste otporni i jaki. Treba samo ostati pozitivan i verovati da postoji razlog zbog čega se sve to dešava. Uvek je svetlost na kraju tunela – dodala je voditeljka i ponosna majka jednomesečne bebe.

Tijana Radovanović

makonda-tracker