Tom Kruz: Specijalni tretman od sajentološke crkve

0
Glumac je propustio prvi dan u školi svoje ćerke Suri, a od razvoda se veoma retko viđaju. Glavni problem je njeno napuštanje sajentološke vere
Tom Kruz, foto: Profimedia
Tom Kruz, foto: Profimedia

Čelnici sajentološkog pokreta napravili su izuzetak kada je u pitanju poznati glumac. Naime, oni su dozvolili Tomu da se povremeno viđa sa svojom ćerkom, iako je ona nakon rastanka svojih roditelja napustila sajentologiju.

- Oni su zaobišli pravila sajentologije kada je Tom Kruz u pitanju. Da Tom nije toliko slavan, ne bi mu bilo dozvoljeno da se viđa sa Kejti i Suri, zato što su one napustile crkvu. - rekla je Nensi Meni, bivši sledbenik sajentologije.

Spekuliše se da su članovi sajentološkog pokreta kivni na Toma, jer bi jedno pravilo trebalo da važi za sve. Ipak, za pedesetogodišnjeg glumca napravljen je izuzetak.

- Tom provodi vreme sa Suri, što je naljutilo druge sajentologe, kojima je zabranjeno da komuniciraju sa svojim voljenima koji se nisu priklonili sajentologiji - nastavila je Nensi. Ona je takođe objasnila da su bivši članovi automatski izbegavani kada napuste veru, a pošto se Kejti sa svojom ćerkom odmah vratila katoličanstvu, to pravilo bi trebalo da bude primenjeno i na njih.

Zorana Stanković

makonda-tracker