Srbija dobija novi FOX kanal!

4
Fox International Channels s velikim entuzijazmom pokreće novi FOX kanal u jugoistočnoj Evropi. Pored Srbije, kanal 15. oktobra počinje s emitovanjem u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji. FOX je vodeći brend

FOX je opšti zabavni kanal posvećen najboljim televizijskim serijama. Napravljen po uzoru na originalni američki koncept uz pomoć lokalnih produkcija, ovaj medijski brend karakteriše pametna zabava sa stavom. Namenjen posvećenoj i zahtevnoj publici, kanal je originalno predstavljen u Latinskoj Americi 1993. godine. Karakteriše ga programska šema vrhunskog kvaliteta sa sadržajima koji variraju od najnovijih i najinovativnijih serija, sve do klasičnih velikih hitova.

FOX će se priključiti poznatoj kolekciji televizijskih kanala u distribuciji kompanije Fox International Channels koja je na ovim tržištima prisutne od 2005. godine. Među njima su zabavni kanali FOX LIFE, FOX CRIME i FOX MOVIES, dokumentarni kanali NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL i NAT GEO WILD, jedini kanal posvećen kuvanju 24KITCHEN, informativni kanal SKY NEWS i kanal namenjen najmlađima BABY TV. FIC ovim pokretanjem želi da unapredi svoju poziciju u Jugoistočnoj Evropi i poboljša isporuku sjajne televizije svojim platformama, oglašivačima i pretplatnicima širom regiona.

FOX će u Srbiji, kao i u ostatku sveta, emitovati najnovije epizode poznatih serija kao što su Okružen mrtvima, Američka horor priča i Dodir, i pružiće gledaocima priliku da postanu deo svetskih televizijskih događanja. Globalno emitovanje će se nastaviti i narednih meseci sa premijerama novih serija kao što su Da Vinčijevi demoni, čiji je autor Dejvid Gojer, a koja će premijerno biti prikazana na FOX kanalu tokom 2013. godine.

 

TAGOVI: TV Fox123
makonda-tracker