Željko Vasić na promociji nove programske šeme Naxi Radija

0
Novi programski koncept ekipa Naxi radia predstavila je u restoranu Đorđe. U prisustvu brojnih saradnika, kolega i prijatelja, novinari poznatog radija prezentovali su novitete koje će njihovi slušaoci imati prilike da čuju za vreme jeseni.
Foto: Naxi tim, promo
Foto: Naxi tim, promo

Maja Raković, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija obratila se prisutnima i zahvalila se celom Naxi timu ali i svima koji su doprineli da ovo leto u gradu obeleži upravo Naxi plaža, koja je više od dva meseca bila instalirana ispred Tržnog centra Ušće.

Poznate emisije ove jeseni dobijaju novi zvuk, a sasvim drugačiju notu daće novi džinglovi koje je za Naxi otpevala i komponovala Aleksanda Kovač.

Novi Naxi radio radno jutro započinjaće uigranim tandemom Sanjom Injac i Nenadom Glođovićem u Jutarnjem šou, potom sledi Prepodne sa Svetom Stefanovićem, dok će popodne obekežiti emisija Ivane Drobnjaković svakog radnog dana od 14 časova.

U kultnoj emisiji Mojih 50 Dejan Avramović će i ove jeseni sa poznatim ličnostima iz sveta glume, muzike i televizije pričati o nezaboravnim trenucima koji ih vezuju za njihove omiljene pesme.

makonda-tracker