Kristina Agilera priprema turneju: Moji fanovi zaslužuju da me vide

0
Pored toga što će uskoro objaviti svoj novi album, popularna pevačica želi da obraduje svoje obožavaoce turnejom, a o svemu je nedavno govorila za magazin Billboard.
Kristina Agilera, foto: Billboard
Kristina Agilera, foto: Billboard

Novi album Kristine Agilere u prodaji će se naći od 13. novembra, a budući da je napravila dužu pauzu u karijeri, pevačica je izjavila da novi album smatra njenim ponovnim rođenjem.

- Ovaj album predstavlja slavljenje nove mene a za mene Lotus predstavlja taj nesalomivi cvet koji izdržava teške vremenske uslove u svom okruženju, koji izdržava vreme i ostaje prelep i jak kroz godine. Otkako sam počela sama da pišem, počevši od albuma Stripped, pokušavam da promovišem snagu i inspirišem ljude tom porukom – rekla je Agilera za Billboard.

Pevačica je u ovom intervjuu govorila i na temu turneje, pa je tom prilikom izjavila da želi da obraduje svoje fanove svojim koncertima, ali još uvek bira pravi momenat za to.

- Moji obožavaoci zaslužuju da me ponovo vide. Biće to uzbudljivo za mene. Odlazak na put predstavlja veliki posao, ali želim da odaberem pravo vreme za to – dodala je pevačica.

Tijana Radovanović

makonda-tracker