Rijana: Batine je i zvanično oprostila

0
Poljupcem sa bivšim dečkom Krisom Braunom koji ju je fizički zlostavljao, nakon čega je doskoro imao i sudsku zabranu prilaska svojoj devojci, pop zvezda Rijana je na manifestaciji VMA pokazala kako mu je oprostila grehe iz perioda zabavljanja
Rijana, Foto: Guliver, Profimedia
Rijana, Foto: Guliver, Profimedia

Losanđeleski Staples centar bio je poprište najnovije svetske smotre pop muzike na kojoj je prošle nedelje ubedljivo trijumfovala Rijana, dvadesetčetvorogodišnja lepotica baršunastog glasa sa Barbadosa. Na VMA manifestaciji pojavila se sa novom frizurom, očarala je prisutne svojim nastupom i numerom We Found Love odnela glavnu nagradu za najbolji spot godine. Nakon toga, sve prisutne šokirala je nesvakidašnjim potezom poljubivši se sa svojim bivšim dečkom, reperom Krisom Braunom (23). Naime, dugo se spekulisalo da su njih dvoje ponovo zajedno, pa je  razmenjivanje nežnosti u javnosti samo podgrejalo ovakve spekulacije. Dok je silazila sa pozornice na kojoj je ujedno i otvorila ovaj muzički događaj, Braun ju je privukao sebi da joj čestita, poljubio je, a zatim su se zagrlili. Pretpostavljali su da to niko neće opaziti, ali jedan gledalac uspeo je da snimi trenutak nežnosti bivšeg para. Fotografije koje su kroz nekoliko sekundi obišle svet, nimalo se nisu dopale Karučii Tran, Krisovoj zvaničnoj devojci koja je zbog toga ljuta na partnera, ali je rešila da ga ipak ne ostavi. Međutim, da plamen strasti još nije ugašen videlo se i kroz nedavno gostovanje mlade pop zvezde u šou-programu kod Opre Vinfri gde je ona rekla da je Braun ljubav njenog života, uprkos tome što ju je 2009. godine pretukao. Dok je gledala dokumentarni prilog koji je snimila na rodnom Barbadosu, Rijana je u emisiji otkrila kako je izgledala noć kada je od bivšeg dečka dobila batine.

 - Bilo je veoma neprijatno i ponižavajuće. Izgubila sam najboljeg prijatelja - izjavila je pevačica u razgovoru sa čuvenom voditeljkom, ali i istakla da je prevazišla negativna osećanja prema njemu.

- Mislim da je on čovek mog života i moja prva prava ljubav. Danas smo veoma bliski prijatelji i to ništa ne može da promeni - rekla je popularna umetnica ne osvrćući se na skandalozne fotografije sa modricama na njenom licu i telu koje su pre tri godine šokirale svet. Uz podatak o nasilništvu, Kris Braun u svojoj biografiji ima i sudsku zabranu prilaska lepotici sa Barbadosa koja mu je istekla prošle godine. On je 2009. osuđen zbog napada na Rijanu uoči dodele Gremmy nagrada. Javno se izvinio i bio je osuđen na pet godina uslovne kazne i društveno-korisni rad. Bio je u obavezi da posećuje savetovalište za borbu protiv nasilja i morao je da se kloni pevačice sa Barbadosa.
Prošle godine zabrana prilaska je uklonjena i par se 2012. ponovo našao zajedno u studiju snimivši singlove Birthday Cake i Turn Up the Music.
- Postali smo bliski kada je Krisu uklonjena zabrana prilaska. Postepeno smo radili na tome i uspeli smo da ponovo izgradimo poverenje. Mi se volimo, verovatno će tako zauvek ostati i to nije nešto što ćemo pokušati da promenimo – istakla je pop zvezda

i dodala kako joj je veoma teško da sakrije osećanja kada se sretne sa bivšim dečkom.
- Ja ga još volim i to dodatno komplikuje čitavu situaciju. Imam leptiriće u stomaku, a moram da zadržim ovo kameno lice i ne dozvolim da se to vidi – još jedna je u nizu pevačicinih izjava koje su u poslednje vreme izazvale pažnju javnosti. U intervjuu za časopis Esquire, Rijana je izjavila da nije bila spremna na čitavu halabuku koja se podigla oko njene poslovne saradnje sa Krisom.

- Da budem iskrena, sve me je to poprilično zateklo, naročito tolika količina negativne medijske pažnje. Nikada ne bih pomislila da bi to mogao da bude neki veliki problem. Mislila sam da će ljudi verovatno biti iznenađeni što najzad zajedno snimamo, ali nisam mogla ni da zamislim kako će pomisliti da je u pitanju nešto loše… Za mene, to je samo muzika. Da sam mu se vratila kao devojka, to bi bilo nešto sasvim drugo. Ako tako nešto ikada i uradim, onda ćemo o tome razgovarati kada za to dođe vreme – naravno, ako se to ikada desi. Mnogi su došli do sasvim pogrešnog zaključka i posle su delovali prilično glupo – ljutito je odbrusila atraktivna umetnica koja je proteklih meseci nekoliko puta bila u središtu kontroverzi. Pevač Vil Jang kritikovao ju je tvrdeći da svojim ponašanjem šalje pogrešnu poruku fanovima, a neki od njenih spotova zabranjeni su u nekoliko zemalja. Uprkos ovim događajima, Rijana insistira na tome da ona nikada nije pokušavala da šokira ili skandalizuje javnost. Istovremeno, u jeku spekulacija o obnavljanju romanse sa Krisom Braunom, izložena je i optužbama da je poročna. Ali, uprkos slici koju ostavlja u javnosti, vlasnica trenutno najvećih planetarnih hitova ističe kako je po prirodi krhka i da se teško nosi sa teretom popularnosti.

- Slava donosi zastrašujući teret i neverovatno je koliko ponekad možete da se osećate usamljeno - rekla je miljenica muzičkih top-lista koja se nedavno, po istraživanju magazina Forbes, našla na četvrtom mestu najmoćnijih osoba u šou-biznisu.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker