Intesa Sanpaolo proglasila pobednika iz Srbije na međunarodnom takmičenju Live Inspire

0
Intesa Sanpaolo, matična grupacija Banca Intesa, proglasila je 11 pobednika takmičenja Live Inspire koje je organizovala zajedno sa svojom lokalnom članicom u Srbiji u cilju podrške uvođenju nove debitne kartice Inspire. Pobednik takmičenja u Srbiji je Milan L

U svakoj od zemalja učesnica, stručni žiri je tokom prethodnih nedelja odabrao po jednu pobedničku fotografiju od pet onih koje su imale najveći broj glasova. Inspirišuće fotografije pobednika izložene su u galeriji na zvaničnom sajtu inicijative www.liveinspire.com.  

Pobednici će uživati u Inspired Tour 2012, ekskluzivnom šestodnevnom putovanju za dve osobe u severnu Italiju, zemlju iz koje potiče grupa Intesa Sanpaolo, na kome će  imati jedinstvenu priliku da otkriju jednu od najlepših zemalja na svetu i osete gostoprimstvo lokalnog naroda. Pored toga, pobednici će postati ambasadori Live inspire poruke postavljanjem najuzbudljivijih i najupečatljivijih fotografija zabeleženih tokom obilaska Italije na zid Live Inspire Fejsbuk fan stranice (www.facebook.com/live.inspire).

Ovo takmičenje, pokrenuto početkom maja i završeno 31. jula, imalo je  za cilj da uključi online korisnike u izazov kreiranja najdužeg banera ikada u skladu sa sloganom What inspires you today? Go beyond your borders (Šta te danas inspiriše? Prevaziđi svoje granice), koji promoviše inspiraciju kao otkucaj srca našeg svakodnevnog života bez prepreka.

Ponosna na uspeh ovog takmičenja, Intesa Sanpaolo grupa sa zadovoljstvom saopštava da „Live Inspire“ projekat još nije završen: slede brojne inspirativne vesti na www.liveinspire.com i www.facebook.com/live.inspire .

TAGOVI: promocija
makonda-tracker