Mel B razgolitila poprsje u kampanji za borbu protiv raka dojke

0
Bivša članica grupe Spice Girls Mel B pozirala je obnaženih grudi za magazin Cosmopolitan, a sve u cilju promocije nove kampanje za borbu protiv raka dojke.
Mel B i Stiven Belafonte, foto: Cosmopolitan
Mel B i Stiven Belafonte, foto: Cosmopolitan

Bivša spajsica pozirala je u toplesu kako bi promovisala novu kampanju za prevenciju raka dojke. Mel B se u časopisu Cosmopolitan na fotografijama pojavljuje sa suprugom Stivenom Belafonteom koji joj je rukama prekrio grudi. U intervjuu za časopis, Mel je izjavila da joj je drago što učestvuje u ovoj kampanji. 

- Sa 17 godina napipala sam kvržicu. Ispalo je da nije ništa, ali sam se tada jako uplašila. Od tada često sama radim pregled kojem me naučila doktorka. Pokazaću i ćerkama kako mogu na vreme zapaziti promene na sebi  - izjavila je Mel, te je dodala kako svoju najstariju ćerku, trinaestogodišnju Feniks, već pomalo i uči pregledu. 

- Volim grudi - rekla je za Cosmopolitan Mel, a njen suprug dodao je da je bio jako srećan što je bio uključen u ovu kampanju. Osim nje, za Cosmopolitan je pozirala i mlada britanska glumica Džordži Porter sa dečkom  Džejmsom Atertonom. U istoj pozi 1993. godine pozirala je i Dženet Džekson za časopis Rolling Stone. 

Iako je Mel imala najbolju nameru, ovim postupkom ipak je isprovocirala veliki broj žena koje su bolovale od ove opake bolesti, a zbog koje im je morala biti amputirana dojka, te su odreagovale odreagovale navodeći da Mel B ovim putem promoviše svoje bujno poprsje, bez imalo osećaja za njihovu nesreću.

Tijana Radovanović

makonda-tracker