Verica Rakočević na proslavi Beo-Laba

0
Evropski gigant stigao na srpsko tržište i udružio se sa kompanijom Beo-Lab, a svečanoj konferenciji prisustvovala je i kreatorka Verica Rakočević.

Na konferenciji za medije, održanoj u prijatnoj atmosferi hotela Square Nine, kompanija Synevo najavila je dolazak u Srbiju i fuziju sa domaćom kompanijom Beo-Lab. Najnovija investicija za održavanje i poboljšanje srpske infrastrukture i vrhunske medicinske dijagnostike iznosi oko pet miliona evra, za period do 2016. godine. Kompanija Synevo, jedan od evropskih lidera u pružanju zdravstvenih usluga, oduševljena je saradnjom sa jednom od najperspektivnijih laboratorija u Srbiji, Beo-Lab-om.

Prisutnima su se obratili Filip Balero, izvršni direktor kompanije Synevo, kao i Marko Pazman, vlasnik i direktor kompanije Beo-Lab. Oni su najavili otvaranje dvadeset i dve Synevo Beo-Lab laboratorije u Srbiji, kao i otvaranje novih radnih mesta.

 

Kompanija Synevo nudi standardno visok nivo usluge u kombinaciji sa najnaprednijom generacijom medicinskih testova. U njihovim laboratorijama godišnje se obavi više od 40 miliona testova, a zaposleni imaju mogućnost stalnog usavršavanja širom sveta.

Proslavu poznate poznate laboratorije uveličale su i poznate dame Verica Rakočević i Marina Kotevski.

makonda-tracker