Katarina Šišmanović: Samo je jedan čovek fatalan

0
Iako je vezu sa Goranom Stamenkovićem, direktorom producenstke kuće Emotion u kojoj je zaposlena, voditeljka Katarina Šišmanović nekoliko puta prekidala, njeno obnavljanje dokaz je kako je reč o partneru kojeg očigledno istinski voli
Katarina Šišmanović, Foto: Aleksandar Angelovski
Katarina Šišmanović, Foto: Aleksandar Angelovski

Ljubavni život voditeljke Katarine Šišmanović (29) na momente je zanimljiviji od dramatičnih emotivnih zapleta svojstvenih emisiji koju vodi. Nakon nedavnog raskida sa slovenačkim finansijskim konsultantom Domenom Zadravecom (36) koji se zbog nje preselio u Srbiju, zanosna brineta obnovila je romansu sa direktorom producentske kuće Emotion u kojoj je zaposlena. Za nju je Goran Stamenković (42) mnogo više od šefa. On je njena fatalna ljubav kojoj se u više navrata vraćala, ali njih dvoje čine i besprekoran profesionalni tandem koji godinama niže poslovne pobede. Tokom 2008. godine zvezda šou-programa Sve za ljubav bila je u višemesečnoj vezi sa sadašnjim verenikom pop zvezde Severine Vučković (40), biznismenom Milanom Popovićem (46), a Katarina ga je ostavila jer su se u njoj rasplamsale emotivne varnice prema Goranu Stamenkoviću. Milan nije dobio drugu šansu za ljubav, a Katarinu nije mogla da fascinira ni njegova medijska titula Kralj bakra koja upućuje na to kako Popović poseduje veliko bogatstvo.

- Nikada nisam bila u braku sa Milanom Popovićem i od našeg rastanka ne znam više ništa o njegovom privatnom životu - bilo je sve što je Katarina izjavila o Milanu i to nakon što su hrvatski mediji nedavno počeli da spekulišu kako je Severinin verenik bio u braku sa Šišmanovićevom. Raskinuvši sa Popovićem uplovila je u mirnu emotivnu luku sa Goranom Stamenkovićem koji ju je kao pravi džentlmen obasipao pažnjom. Često su se zajedno pojavljivali u javnosti i sve je govorilo da su u čvrstoj emotivnoj vezi. Ipak, par se nakon jednogodišnje romanse razišao. Katarina je potom upoznala slovenačkog biznismena Dejana Kitića (37) kojem je na romantičnoj ceremoniji u Dominikanskoj Republici u avgustu 2009. godine izgovorila sudbonosno da i taj brak trajao je sve do početka prošle godine.

- Nismo imali više o čemu da pričamo, a ta tišina nije bila prijatna. Oboje smo primetili da smo vrlo napeti kada smo zajedno i da jedno iz drugog ne izvlačimo pozitivne stvari. Nije više bilo ni smeha kao ranije. Nestala je njegova podrška onda kada mi je bila potrebna, a više ni ja nisam imala šta da pružim. Žao mi je jer sam stvarno verovala u brak za ceo život i zato što sam pre dve godine bila sigurna da radim pravu stvar. Ali, sve je to život - rekla je Katarina za Story nakon rastanka od Dejana koji je jedva pristao na zvanični razvod. Pre nego što je potpisao brakorazvodne papire mediji su ga spajali sa bivšom misicom Milicom Jelić međutim tu navodnu romansu nikada nisu potvrdili. Agonija oko razvoda ipak se završila prijateljskim dogovorom Katarine i Dejana koji je po nalogu suda morao da potpiše papire i zvanično oslobodi atraktivnu Kragujevčanku svih stega pa je opet mogla da se vrati u zagrljaj svog šefa. U tom periodu, zbog brojnih obaveza, zgodna brineta nije provodila dovoljno vremena sa Goranom pa veza nije potrajala. Katarina se početkom 2012. godine upustila u lagani flert sa slovenačkim finansijskim konsultantom Domenom Zadravecom. Upoznali su se u avionu gde su na relaciji Beograd - Ljubljana sedeli jedno do drugog. Strast se ubrzo rasplamsala, ali presudila joj je daljina. Kada ga je pre nekoliko meseci ostavila, opet se vratila u zagrljaj jednom od najmoćnijih ljudi u domaćoj medijskoj sferi. Goranov društveni uticaj ipak nije bitna karika u Katarininim čestim ljubavnim turbulencijama. Presudna je iskrena ljubav prema čoveku koji joj je, nedugo nakon što je počela sa radom u Emotionu, zarobio srce. Njegova veza sa voditeljkom Anom Mihajlovski tada je već bila na staklenim nogama, i nakon perioda samovanja Šišmanovićeva je zauvek osvojila njegovo srce što potvrđuje i nedavno obnavljanje romanse. Inače, Katarina pored svojih poslovnih angažmana uveliko sprema preostale ispite na Fakultetu političkih nauka u čemu ima nesebičnu podršku svog partnera.

Nikola Rumenić 

 

 

makonda-tracker