Jelena Karleuša i Duško Tošić: Dvostruko slavlje za naše mezimice

2
Muzička zvezda Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić upriličili su nezaboravnu zajedničku proslavu rođendana četvorogodišnjoj ćerki Atini i godinu dana mlađoj Niki
Jelena Karleuša, Foto: Vladimir Šporčić
Jelena Karleuša, Foto: Vladimir Šporčić

Višesatni osmišljeni program u prestoničkoj igraonici Okean na Senjaku okupio je brojne porodične prijatelje muzičke zvezde Jelene Karleuše (34) i njenog supruga, fudbalera Duška Tošića (27).

Glavni na ovoj svečanosti bili su razdragani mališani na čelu sa slavljenicama Atinom i Nikom dok je roditeljima pripala uloga nadzornika. Starija devojčica proslavila je četvrti, a mlađa treći rođendan, a uprkos tome što su obe rođene 7. septembra, proslava je zbog Jeleninih nastupa i Duškovih obaveza u turskom FK Genčerbirligi upriličena sa nekoliko dana zakašnjenja.

- Duško je zbog proslave rođendana doleteo iz Ankare samo na nekoliko sati. Promenio je dva aviona do Beograda i dva nazad. Na njegovu inicijativu organizovali smo proslavu rođendana u igraonici. Od 7. septembra, kada im je inače bio rođendan, dobijaju raznorazne brojne poklone. Tata im je kupio ogromnu kuću za barbike, a od mene su dobile... sve.

Teško mi je i da nabrojim šta sam im sve poklonila. Mnogo vole garderobu, igračke, torbice, šminku, čaše, tanjire i pribor za jelo i sve mora da bude u znaku Hello Kitty - kaže ponosna mama dveju devojčica koje su se na zabavi, između ostalog, družile i sa malenom Iskrom, ćerkom Irine Radović, voditeljke TV Prva. Rođendanskoj proslavi prisustvovao je i bivši Duškov saigrač Boban Bajković, zatim supruga fudbalera Aleksandra Kolarova, TV lice Dušica Miljuš i mnogi drugi. Duškovi roditelji i sestra došli su iz njegovog rodnog Orlovata pokraj Zrenjanina, a bile su tu i Jelenina mama Divna Karleuša sa svojom sestrom Danijelom Dmitrović, te pevačicin producentski i kreativni tim na čelu sa Zoranom Birtaševićem i Jovanom Dakić.

- Atina je već vrlo svesna da zajednički rođendan postaje tradicija i po mesec dana ranije priprema se za zabavu. Nika je još mala, ali shvata da dobija mnogo poklona i da je rođendan poseban dan. Obe su veoma uzbuđene. Na dan proslave rano su ustale i spremale se za ovaj, u njihovim životima, veliki događaj - priča atraktivna pevačica čiji životni saputnik takođe nije krio uzbuđenje zbog ove važne porodične proslave.

- Pozvali smo prijatelje da uveličaju slavlje i zaista smo se sjajno proveli. Atina je tražila da joj kupim telefon, ali tu želju joj nisam uslišio. Šta li bi onda poželela za osamnaesti rođendan?! (Smeh) Trudimo se da im kupujemo iste ili slične stvari, ali Atina uvek želi više od Nike. Nika je povučenija, ona je moja pametnica i šta joj daš, ona to prihvati. Još je rano suditi na koga liče, ali mlađa ćerka je smirenija i introvertnija na tatu - kaže Duško koji je nedavno promenio klupske boje i preselio se u Malu Aziju, a njegova nova adresa u Ankari odmah se dopala i Jeleni.

 

- Grad je ogroman. Izgleda kao Njujork. To je prava metropola i pruža idealne uslove za porodični život. Našli smo kuću u elitnom delu turske prestonice gde žive njihovi slavni glumci, fudbaleri... Duško je opremio dom, a išla sam i ja da zajedno izaberemo neke delove nameštaja. Sve je spremno za useljenje koje ćemo upriličiti u narednih nedelju dana - zaključuje popularna pevačica.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker