Lejdi Gaga: Zdrava sam i srećnija nego ikad

0
Izazvana kritikama na račun svog izgleda, pevačica je na svom blogu objavila fotografije u donjem vešu i napisala da se sa poremećajima u ishrani bori od svoje 15 godine
Lejdi Gaga, littlemonster.com
Lejdi Gaga, littlemonster.com

Posle koncerta u Amsterdamu, fotografije punije figure Lejdi Gage objavljene su u brojnim svetskim medijima. Kontroverzna pevačica odlučila je da pokaže da se nije toliko ugojila, pa je na svom blogu LittleMonsters.com objavila fotografije na kojima pozira u grudnjaku i gaćicama.

Uz fotografije pevačica je poručila kako se od 15. Godine bori s s bulimijom i anoreksijom.

- Moj dečko voli moje obline. Zdrava sam kada jedem i nisam toliko zabrinuta zbog svog izgleda. Srećna sam, srećnija nego što sam ikada bila. Ovo sam ja. Ponosim se bilo kojom veličinom - napisala je pevačica i priznala da se udebljala oko 11 kilograma.

- Danas sam se pridružila Body revoluciji. Majka i ja smo osnovale fond Born This Way iz jednog razloga: kako bi podržale hrabre. Budite hrabri i slavite s nama svoje uočljive nedostatke kako ih društvo smatra - napisala je Lejdi Gaga i pozvala  fanove da budu hrabri i objave svoje fotografije kojima slave pobedu nad svim svojim nesigurnostima.

makonda-tracker