Nina Badrić: Uskoro novi spot Sanjam da smo skupa mi

0
Pevačica je objavila video u kom se pojavljuje i hrvatski glumac Leon Lučev
Nina Badrić i Leon Lučev, foto Tomica Mladić
Nina Badrić i Leon Lučev, foto Tomica Mladić

Nina Badrić je toko  dvadesetogodišnje karijere svojim albumima i video spotovima uvek pomerala granice produkcije i hrabro postavljala nove standarde za generacije koje dolaze. Jedna od takvih priča je i njen novi singl, pesma Sanjam da smo skupa mi za koji je i snimljen video spot. 

Leon Lučev, jedan od najpoštovanijih i najnagrađivaniji hrvatskih glumaca prvi puta je pristao da glumi u video spotu.

Njihovo profesionalno uvažavanje i međusobno poštovanje rezultiralo je sjajnom saradnjom, a odmah se između njih dvoje stvorila i potrebna hemija na samom snimanju, kaže reditelj Darko Drinovac.

Video spot je sniman na predivnim lokacijama Opatije i Kvarnera i na trajektu za ostrvo Cres.

Radnja se iz eksterijera preselila u sobu hotela Mozart u Opatiji gdje su Leon Lučev i Nina Badrić snimili ljubavne scene. 

Pesma Sanjam da smo skupa mi za koju tekst potpisuje sama Nina, a muziku zajednički potpisuju Nina i Ante Gelo već je postala veliki regionalni hit koji osvaja sve top liste širom ex Yu.

- Ovo je bilo najlepše snimanje u mojoj karijeri. Leon je sjajan ne samo kao glumac nego i kao mentor. Vodio me je glumački kroz svaki kadar i scenu i puno mi je pomogao da dočaram emociju koju pesma nosi. Sigurno ću krenuti kod njega na glumačke radionice jer ima smisla uvek ulagati u sebe. Sretna sam što je pristao biti glavna uloga ove moje muzičke priče i jedva čekam da publika vidi što smo napravili - kaže Nina.

 

makonda-tracker