Gordana Radić u francuskom filmu

0
Manekenka Gordana Radić angažovana je na snimanju francuskog filma čiji kadrovi će osim u Parizu, biti snimani i u Beogradu.
Gordana Radić, foto privatna arhiva
Gordana Radić, foto privatna arhiva

Naša manekenka već uveliko ide na probna snimanja, gde joj producenti zadaju različite situacije koje mora da odglumi kako bi proverili njen talenat, s obzirom na to da do sada nije imala iskustvo sa glumom.

- Ne mogu da vam otkrivam detalje filma, ali ni nama, glumcima, nisu objašnjeni svi detalji scenarija. Prvi deo snimanja počinje u novembru, dokće se glavne scene raditi od februara. Postoji mogućnost da se u delu filma govori srpski - ukratko nam je rekla Gordana.

Producenti i od glumaca kriju radni naziv filma, dok će i scene biti parcijalno snimanje kako radnja filma pre premijere ne bi procurila u javnost.

Atraktivna manekenka će vreme do snimanja prvih scena iskoristiti da se društvom ode na Azurnu obalu kako bi napunila baterije pred novu životnu ulogu.

Pre nego što docekamo filmsku premijeru pogledajmo kako se Gordana snašla u čuvenom spotu za hit pesmu Ma Cherie - TheBeatshakers feat Alberto

 

makonda-tracker